Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cena mu je vec u pojedinim radnjama 136k. Do maja ovekujem puno popusta i odlicne poklone a i taman da se zameni HM7P😃

nemci imaju bas cudne "poklone" , cena je 1099e, ja se necjkam motorola ili honor....
1768505481180.png

Honor bih pre izabrao, 7 godina si miran sto se tice azuriranja, dok kod Motorole mislim da je to plafon 3 godine.

Honor bih pre izabrao, 7 godina si miran sto se tice azuriranja, dok kod Motorole mislim da je to plafon 3 godine.
Ajde realno da li će ga neko koristiti duže od 4 godine, a i to je mali procenat. Već posle max 3 godine će više od 90% ljudi da promeni jer im je dosadio telefon, pa sve i da radi savršeno i dalje.

Mislim da je i Magic 7 Pro na izlasku bio oko 1.250 €, a sada je ovde u BiH 750 €. Znači ovde je pao tačno 500 € za tačno godinu dana. Vjerovatno će i sa Magic 8 biti isto.

A vidim da i kod nas u mTel ima ta ponuda sa "HONOR Pad 10, 12 mjeseci 360 garancije u slučaju oštećenja i 3 mjeseca Google AI Pro sa 2TB cloud skladišta" za 1.215 €. Koliko vidim na oglasima kod nas je taj tablet 350 €. Po tome kao da Magic 8 Pro dođe 865 €, što nije puno skuplje od trenutne cijene za Magic 7 Pro, bar ovde. Ovo možda i nije loša ponuda, ako bi nekome dobro došao i taj tablet (ne znam koliko je dobar). Jer kad akcija prođe sam telefon će vjerovatno biti oko 1.200 €.
Reče mi maloprije kolega koji radi u mTel-u "ako uz njega daju tablet onda znaš da je telefon precijenjen" 🙂 (naravno da jeste)

Eh kada bi sada nudili i sam telefon za tih istih 865 € 🙂

Ne znam...mislio sam čekati do možda sredine godine, mada ne znam da li bi do tada išlo ispod 1.000 € (i to ovde u BiH, kod vas možda i hoće).

Mislim da je i Magic 7 Pro na izlasku bio oko 1.250 €, a sada je ovde u BiH 750 €. Znači ovde je pao tačno 500 € za tačno godinu dana. Vjerovatno će i sa Magic 8 biti isto.

A vidim da i kod nas u mTel ima ta ponuda sa "HONOR Pad 10, 12 mjeseci 360 garancije u slučaju oštećenja i 3 mjeseca Google AI Pro sa 2TB cloud skladišta" za 1.215 €. Koliko vidim na oglasima kod nas je taj tablet 350 €. Po tome kao da Magic 8 Pro dođe 865 €, što nije puno skuplje od trenutne cijene za Magic 7 Pro, bar ovde. Ovo možda i nije loša ponuda, ako bi nekome dobro došao i taj tablet (ne znam koliko je dobar). Jer kad akcija prođe sam telefon će vjerovatno biti oko 1.200 €.
Reče mi maloprije kolega koji radi u mTel-u "ako uz njega daju tablet onda znaš da je telefon precijenjen" 🙂 (naravno da jeste)

Ne znam...mislio sam čekati do možda sredine godine, mada ne znam da li bi do tada išlo ispod 1.000 € (i to ovde u BiH, kod vas možda i hoće).
To što će kod nas "možda" da padne a kod vas neće, ti ćeš da uštediš i više od toga na gorivu 😀

Samo da znas da taj tablet nece ici za 350€ jer ce ljudi prodavati i za 200€, kao sto je bilo za bezicnim punjacima i slusalicama.
Punjac bio 70€, posle se prodavao i za 25€, slusalice su isle i za manje novca.
Opet po meni mislim da su tableti izgubili dosta kupaca kad su telefoni poceli da se prave sa vecim ekranima.

tablet koji je došao uz m6p sam prodao za 200~ i to jedva, znači slaba vajda da će taj otići za 350

Šta bi sa komentarima na YT recenziji 😀 ?
Neki odvažno napisaše neke stvari i komentari nestadoše

Sta se podrazumeva pod Global? Kod nas je 6200 baterija, a ako ga kupim u De ili CH bice 7000aAh? Kako se iznervira, taman nadjem telefon da zamenim s21u i opet ta prokleta baterija. Global = van EU? Sta ostaje, HK? Ne bih uzimao sa kineskim softverom.

Sedmica je posle par meseci od izlaska u Srbiji bila na akciji 90 000 kao i sestica,verovatno ce tako biti i sa osmicom 😅

Sedmica je posle par meseci od izlaska u Srbiji bila na akciji 90 000 kao i sestica,verovatno ce tako biti i sa osmicom 😅
Svašta, pa toliko je tek sad ovde kod mene cijena za sedmicu 🙂

To su akcije kod operatera?
Nisam do sada nikad kupovao preko operatera, već preko oglasa i radnji koje prodaju telefone. Ovde su kod operatera mnogo veće cijene nego u tim radnjama.

Sta se podrazumeva pod Global? Kod nas je 6200 baterija, a ako ga kupim u De ili CH bice 7000aAh? Kako se iznervira, taman nadjem telefon da zamenim s21u i opet ta prokleta baterija. Global = van EU? Sta ostaje, HK? Ne bih uzimao sa kineskim softverom.
Ne.. EU je osakaćen.
Global je sve što nije Kina i EU, global sw a sa normalnom baterijom.. znači npr Singapur, Honk Kong, Emirati, možda i Rusija.

E krsna slavo, pretpostavio sam. Hvala.

Meni je nebitna razlika u bateriji. Koliko god da ima ide uvece na punjac. Vazno je da docek a vece 😁

Опет и то осетно мање је, осетно више од онога што нуде Самсунг и Епл, што се тиче батерије. За HK, као по обичају иду најбоље верзије доста телефона.

Opet po meni mislim da su tableti izgubili dosta kupaca kad su telefoni poceli da se prave sa vecim ekranima.
U pravu si, kao i ove akcije gde daju besplatno tablete uz skuplje telefone, to im je baš oborilo cenu. Ima li neko realnu ideju koliko će biti Pad X7?

Pojavio se kod operatera, ko produzuje ugovor ima lepu priliku🙂

Cena je oko 110k kada produzite ugovor, plus dobijate tablet koji vredi oko 30k, tako da ovo i nije losa ponuda.

Magic V5 je prvih nekoliko dana koštao oko 240k. Nakon toga 190~200k. Ja sam kupio i za manje od 180k u Fonly, dok je trajala ta prva akcija do kraja Septembra.
Operateri kod nas su uglavnom uvek najskuplja opcija za kupovinu telefona.

Da li postoje neka ograničenja ili bilo šta na šta treba obratiti pažnju ako bi se uzimala Kineska verzija?

Nazad
Vrh Dno