Ajde realno da li će ga neko koristiti duže od 4 godine, a i to je mali procenat. Već posle max 3 godine će više od 90% ljudi da promeni jer im je dosadio telefon, pa sve i da radi savršeno i dalje.Honor bih pre izabrao, 7 godina si miran sto se tice azuriranja, dok kod Motorole mislim da je to plafon 3 godine.
Da li je do hardvera kamera ili do softvera? Ako se ne varam ista kritika je bila i za Magic 7 Pro, a ovi to očigledno ni sada nisu uspjeli da riješe.Idalje kaskaju u video snimanju tako Peca rece
Josa ako budu davali i bicikl kao za HM6 Pro sto je bilo, gde ces bolje 😀Cena mu je vec u pojedinim radnjama 136k. Do maja ovekujem puno popusta i odlicne poklone a i taman da se zameni HM7P😃
To što će kod nas "možda" da padne a kod vas neće, ti ćeš da uštediš i više od toga na gorivu 😀Mislim da je i Magic 7 Pro na izlasku bio oko 1.250 €, a sada je ovde u BiH 750 €. Znači ovde je pao tačno 500 € za tačno godinu dana. Vjerovatno će i sa Magic 8 biti isto.
A vidim da i kod nas u mTel ima ta ponuda sa "HONOR Pad 10, 12 mjeseci 360 garancije u slučaju oštećenja i 3 mjeseca Google AI Pro sa 2TB cloud skladišta" za 1.215 €. Koliko vidim na oglasima kod nas je taj tablet 350 €. Po tome kao da Magic 8 Pro dođe 865 €, što nije puno skuplje od trenutne cijene za Magic 7 Pro, bar ovde. Ovo možda i nije loša ponuda, ako bi nekome dobro došao i taj tablet (ne znam koliko je dobar). Jer kad akcija prođe sam telefon će vjerovatno biti oko 1.200 €.
Reče mi maloprije kolega koji radi u mTel-u "ako uz njega daju tablet onda znaš da je telefon precijenjen" 🙂 (naravno da jeste)
Eh kada bi sada nudili i sam telefon za tih istih 865 € 🙂
Ne znam...mislio sam čekati do možda sredine godine, mada ne znam da li bi do tada išlo ispod 1.000 € (i to ovde u BiH, kod vas možda i hoće).
Mislim da je i Magic 7 Pro na izlasku bio oko 1.250 €, a sada je ovde u BiH 750 €. Znači ovde je pao tačno 500 € za tačno godinu dana. Vjerovatno će i sa Magic 8 biti isto.
A vidim da i kod nas u mTel ima ta ponuda sa "HONOR Pad 10, 12 mjeseci 360 garancije u slučaju oštećenja i 3 mjeseca Google AI Pro sa 2TB cloud skladišta" za 1.215 €. Koliko vidim na oglasima kod nas je taj tablet 350 €. Po tome kao da Magic 8 Pro dođe 865 €, što nije puno skuplje od trenutne cijene za Magic 7 Pro, bar ovde. Ovo možda i nije loša ponuda, ako bi nekome dobro došao i taj tablet (ne znam koliko je dobar). Jer kad akcija prođe sam telefon će vjerovatno biti oko 1.200 €.
Reče mi maloprije kolega koji radi u mTel-u "ako uz njega daju tablet onda znaš da je telefon precijenjen" 🙂 (naravno da jeste)
Eh kada bi sada nudili i sam telefon za tih istih 865 € 🙂
Ne znam...mislio sam čekati do možda sredine godine, mada ne znam da li bi do tada išlo ispod 1.000 € (i to ovde u BiH, kod vas možda i hoće).
Svašta, pa toliko je tek sad ovde kod mene cijena za sedmicu 🙂Sedmica je posle par meseci od izlaska u Srbiji bila na akciji 90 000 kao i sestica,verovatno ce tako biti i sa osmicom 😅
Ne.. EU je osakaćen.Sta se podrazumeva pod Global? Kod nas je 6200 baterija, a ako ga kupim u De ili CH bice 7000aAh? Kako se iznervira, taman nadjem telefon da zamenim s21u i opet ta prokleta baterija. Global = van EU? Sta ostaje, HK? Ne bih uzimao sa kineskim softverom.
Опет и то осетно мање је, осетно више од онога што нуде Самсунг и Епл, што се тиче батерије. За HK, као по обичају иду најбоље верзије доста телефона.Sta se podrazumeva pod Global? Kod nas je 6200 baterija, a ako ga kupim u De ili CH bice 7000aAh? Kako se iznervira, taman nadjem telefon da zamenim s21u i opet ta prokleta baterija. Global = van EU? Sta ostaje, HK? Ne bih uzimao sa kineskim softverom.
U pravu si, kao i ove akcije gde daju besplatno tablete uz skuplje telefone, to im je baš oborilo cenu. Ima li neko realnu ideju koliko će biti Pad X7?Opet po meni mislim da su tableti izgubili dosta kupaca kad su telefoni poceli da se prave sa vecim ekranima.
Pristupacno ovo bas nema sta 😁😁Pojavio se kod operatera, ko produzuje ugovor ima lepu priliku🙂
![]()
Yettel webshop
Yettel je prva mobilna mreža u Srbiji. Od početka komercijalnog poslovanja, 1994. godine, poverenje nam je ukazalo više od 3 miliona zadovoljnih korisnika.www.yettel.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari