Nije istina. Honor Magic6 RSR je bio prvi telefon sa LOFIC senzorom glavne kamere primera radi.U principu sve je isto osim dizajna i memorije

Sasvim dovoljno 👌Honor ima 3d face unlock, i oficijalno je dostupan kod nas. Meni stiže u petak, javljam utiske u ponedeljak kakav je vs s25u

Cemu sluze ove 30x i veci zoom slike,samo pitam?😅Ipak je stigao danas, evo prvog poređenja u kameri sa 50x
Edit: Evo sad testirao zvuk, prvi put da čujem da telefon ima ovakvu dubinu zvuka i bass(s22u,14pro,15pro,s25u prethodni telefoni), mogu da ga poredim sa jbl flip 6, do iste jačine gotovo jednaki. Doduše Honor ceo vibrira kad je pojačan na max
Vidim da je Honor napravio dve slike, jednu "sirovu" i drugu sa doradom AI, može da se isključi
Honor:
Pogledajte prilog 523330Pogledajte prilog 523331
Samsung
Pogledajte prilog 523332
Da vidim kad krene sneg ka Kragujevcu 😀Cemu sluze ove 30x i veci zoom slike,samo pitam?😅
Na koju tačno ribu misliš😉Ili komšinicu kada pere ribu za slavu
25 ultraNikako da skapiram kojim Samsungom si slikao vs Honor 8 Pro...
Kad stigneš i kad se još poigraš javi poređenje po pitanju ležanja u ruci, ekrana, biometrije, baterije, fluidnosti, grijanja.Meni stiže u petak, javljam utiske u ponedeljak kakav je vs s25u
U odnosu na s25u, ležanje u ruci je mnogo bolje jer je zakrivljen, s25u seče ruku bez maske. Otisak prsta i face id rade odlično, otisak sam probao nekoliko puta samo ali u odnosu na s25 brži dosta(možda je do mog s25, kod drugara s23u radi otisak brže). Otključavanje licem radi jednako dobro kao i kod ajfona, čak hvata i iz više uglova. Nije stucnuo nijednom, grejao se malo dok se sve prebacivalo sa s25. Sistem mi se sviđa, jednako kao i kod Samsunga. Bateriju ćemo da vidimo za par dana, za sada je super.Kad stigneš i kad se još poigraš javi poređenje po pitanju ležanja u ruci, ekrana, biometrije, baterije, fluidnosti, grijanja.
NjezinuNa koju tačno ribu misliš😉
Ne bi bilo lose ici na Podesavanja, Baterija, Jos podesavanja baterije, optimizacija sistema....Evo baterije od prvog dana(22:30 juce-2230 danas) , ima i slušanja muzike oko 3-4h(low volume) u pozadini. Verujem da će biti i bolja, sad ga još uvek čačkam na svakih par minuta
Pogledajte prilog 523603
Benchmark izbacio recenziju na YT..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari