Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
RSR postoji od šestice. U principu sve je isto osim dizajna i memorije (1TB/24GB).

Nije Honor kriv za bateriju, vec EU i njihovi propisi.

Ујка Спурт се нашикао па маше са Онором док прича о Опоу, али коректно поређење из "руке".

U principu sve je isto osim dizajna i memorije
Nije istina. Honor Magic6 RSR je bio prvi telefon sa LOFIC senzorom glavne kamere primera radi.
Što se Find X9 Pro vs Magic8 Pro tiče: OPPO ali jedva doduše. Ako se ježite na AI na "dugim" (neupotrebljivim) zoomovima onda Honor.
1768264077267.png
A vidim i da se GSMArena slaže sa mnom, nije da je bitno doduše

U suštini sistem malo bolji na OPPO, malo jača baterija, malo lepša obrada fotografija* i portreta (honor ima loše profi filtere takođe)
Na Honoru su znatno glasniji zvučnici.

Poslednja izmena:
Honor ima 3d face unlock, i oficijalno je dostupan kod nas. Meni stiže u petak, javljam utiske u ponedeljak kakav je vs s25u

Ipak je stigao danas, evo prvog poređenja u kameri sa 50x
Edit: Evo sad testirao zvuk, prvi put da čujem da telefon ima ovakvu dubinu zvuka i bass(s22u,14pro,15pro,s25u prethodni telefoni), mogu da ga poredim sa jbl flip 6, do iste jačine gotovo jednaki. Doduše Honor ceo vibrira kad je pojačan na max
Vidim da je Honor napravio dve slike, jednu "sirovu" i drugu sa doradom AI, može da se isključi
Honor:

IMG_20260113_124649_ENHANCE001.jpgIMG_20260113_124649_ENHANCE002_COVER.jpg

Samsung
20260113_124724.jpg

Poslednja izmena:
Ipak je stigao danas, evo prvog poređenja u kameri sa 50x
Edit: Evo sad testirao zvuk, prvi put da čujem da telefon ima ovakvu dubinu zvuka i bass(s22u,14pro,15pro,s25u prethodni telefoni), mogu da ga poredim sa jbl flip 6, do iste jačine gotovo jednaki. Doduše Honor ceo vibrira kad je pojačan na max
Vidim da je Honor napravio dve slike, jednu "sirovu" i drugu sa doradom AI, može da se isključi
Honor:

Pogledajte prilog 523330Pogledajte prilog 523331

Samsung
Pogledajte prilog 523332
Cemu sluze ove 30x i veci zoom slike,samo pitam?😅

Nikako da skapiram kojim Samsungom si slikao vs Honor 8 Pro...

Koja Maski a, dobio si kutiju. Budi srecan 12.serija bice uvijen u reciklirani papir. 😂😂😂
Lepo da te sluzi

Meni stiže u petak, javljam utiske u ponedeljak kakav je vs s25u
Kad stigneš i kad se još poigraš javi poređenje po pitanju ležanja u ruci, ekrana, biometrije, baterije, fluidnosti, grijanja.

Kad stigneš i kad se još poigraš javi poređenje po pitanju ležanja u ruci, ekrana, biometrije, baterije, fluidnosti, grijanja.
U odnosu na s25u, ležanje u ruci je mnogo bolje jer je zakrivljen, s25u seče ruku bez maske. Otisak prsta i face id rade odlično, otisak sam probao nekoliko puta samo ali u odnosu na s25 brži dosta(možda je do mog s25, kod drugara s23u radi otisak brže). Otključavanje licem radi jednako dobro kao i kod ajfona, čak hvata i iz više uglova. Nije stucnuo nijednom, grejao se malo dok se sve prebacivalo sa s25. Sistem mi se sviđa, jednako kao i kod Samsunga. Bateriju ćemo da vidimo za par dana, za sada je super.
Brisanje kamere je dosta lakše jer je sve pod jednim velikim staklom za razliku od s25. Ne mogu da nađem da stavim vidzete tj prečice na zaključani ekran a to npr ima kod Samsunga

Danas predstavljanje, moguće da će i recenzija danas
52183.jpg

Mislim da su za prosli model bile jeftinije, ali korisnije nagrade za kupovinu od ovog modela

A ovo je onda šta? Airfryer wtf...

Prilozi

• Honor-Magic8-Lite-desktop-banner-superfon2.webp
    Honor-Magic8-Lite-desktop-banner-superfon2.webp
    117.3 KB · Pregleda: 82
Video sam, no zašto su objavili ono a ne ovo, to je moje pitanje. Ovo bi trebalo da je preorder.

Evo baterije od prvog dana(22:30 juce-2230 danas) , ima i slušanja muzike oko 3-4h(low volume) u pozadini. Verujem da će biti i bolja, sad ga još uvek čačkam na svakih par minuta
52266.jpg

Nazad
Vrh Dno