Komentari i dalje misteriozno nestaju 😎Šta bi sa komentarima na YT recenziji 😀 ?
Neki odvažno napisaše neke stvari i komentari nestadoše
Negativni komentari o telefonu?Komentari i dalje misteriozno nestaju 😎
Izgleda. Juce sam bas prelistao komentare na tom videu. Bila je nekolicina negativnih, neki can i dosta konstruktivni sa detaljima, evo sad nema nijednog vise 😅Negativni komentari o telefonu?
Da da.Negativni komentari o telefonu?
Sta su pisali kao negativne ako se sećaš ?Da da.
I ja tako nekako razmišljam. Ali ko zna kad će to biti.Uzimam ovaj telefon, to je to. Samo da dodje na ispod 900e.
Pa ne, baterija je već svakako odličnaNašao sam na KP čoveka koji ima HK telefone. Kaže da može da donese. Da li se isplati rizikovati garanciju i ko zna šta još za 750mAh? 🙂
Mozda po meni bolje kupiti globalnu verziju u Kini, takodje koliko znam ako imas pisanu garanciju mozes je ostvariti bilo gde.Našao sam na KP čoveka koji ima HK telefone. Kaže da može da donese. Da li se isplati rizikovati garanciju i ko zna šta još za 750mAh? 🙂
Za video se je lepo rekao, a meni se cini da je razocaran bas bas video snimanjemNisu pisali negativne komentare, već su iznosili realne činjenice o telefonu. Ako malo pažljivije pogledaš video i Pecinu recenziju, shvatićeš da je nešto između redova ipak rekao.
Za sad ima samo u yettelu, mislim da ce biti dostupni kod ostalih u toku ove nedeljeZna li se možda kada će biti dostupan u A1?
U Indiji je skoro pa duplo jeftiniji od 8 pro, po meni je to okej jer ti tanki modeli uopste nisu premijum uredjaji.Honor Magic 8 pro Air deluje baš zanimljivo, ostaje da se vidi da li će ga biti kod nas 🙂
Kako jeftiniji u Yettelu kad je kod njih na tarifi yettel 30 cena telefona i tarife 8148 dinara. Yettel je uvek bio najskuplji kada se uzima telefon uz paket.Skuplji je u A1 nego kod Yettela, bas su postali bezobrazni😅
A1 i Yettel imaju paket od 3999 dinara, uz taj paket HM8P je Yettelu jeftiniji i kosta 24x4640 dinara, dok je u A1 24x4815 dinara...Kako jeftiniji u Yettelu kad je kod njih na tarifi yettel 30 cena telefona i tarife 8148 dinara. Yettel je uvek bio najskuplji kada se uzima telefon uz paket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari