Šta je novo?

Honor Magic 7 lite

Da li je neko proobao infrared sensor, jel ima mogucnost paljenja klime uredjaja kao xiaomi tlefoni?
Na magic 6 pro ima. Posto je ista apk i vjerojatno isti infrared port trebalo bi biti isto i na Magic 7 lite

Prilozi

• Screenshot_20250201_121552_com_hihonor_android_remotecontroller_SetupWizardActivit.jpg
    Screenshot_20250201_121552_com_hihonor_android_remotecontroller_SetupWizardActivit.jpg
    43.8 KB · Pregleda: 46
Ovaj polupani,ne vidim na ovoj slici ekran da li je polupan.Obrisan oglas na KP.Ali postoji opcija tokom promotivnog perioda,do 14.3. prijava za besplatnu zamenu ekrana u prvih dvanaest meseci. Preko Honor aplikacije.
Koja je aplikacija za ovaj infrared?

^ jel može neki link za to, pošto ništa ne nalazim?
Ako misliš na zamenu ekrana prvo moraš da se registruješ u podešavanjima na Honor id.
Onda uđeš u aplikaciju My Honor.Nađeš niže aktivnosi i Honor Care + zaštita.Tapneš na to i prijaviš se.
Možeš i direktno u aplikaciju da uđeš ali prilikom prijave prebaciće te da se prvo registruješ.
Instalira se ili je već ima na telefonu?

Poslednja izmena:
Da li neko ima problema sa senzorom za gasenje ekrana prilikom poziva? Nekad nece da radi

ia li neki tutorial oko podesavanja kamere? previse je ovo komplikovano, juce da slikam nesto cas uzme da odbrojava sekunde kao stabilizuje sliku, cas odmah slika i,a li neki univerzalni mod podesavanja?

Jel probao neko eSIM kako radi? Stvarno svaka čast Honoru da u ovoj klasi to stavi.

@nagard motorola g54 koja je cenovno klasu ispod ima eSIM, tako da Honor kaska u tom smislu :)
Ali svakako magic 7 lite deluje kao vrlo zanimljiv telefon. Šteta što nema 3.5mm za sluške.

koristim esim cele nedelje, tu mi je službena radi kao zmaj za sada

A koji to telefon koji izlazi sada nema esim?
Naravno da mislim na evropsko tržište

Na
Da li ce ovaj procesor bit okej kroz 2 godine, da li ce raditi fluidno?
Nravno da ce biti... Ne znam zasto misljenje da nece. Gledajuci na procesore koji su izasli jeste slabiji ali uopste to nije slab procesor do te mere da treba imati brigu da nece raditi fluidno za 2 godine. Naravno ocekivanja od telefona treba korigovati cenovnom rangu do 30000din...Pozzz

problem ovog telefona je što ima pandan u redmi note 14 5g koji ima skoro sve što i ovaj, plus ravan ekran i manju cenu.

Nisam bas siguran. Prvo ne znam gde nalazis rn 14 5g u zvaničnoj prodaji kod nas? Ja nalazim samo obični rn 14 i to za 25k. Ja uzeo magic 7 lite za 26500, ananas, zvanična distribucija.
Druga stvar, sve i da nadješ negde rn14 5g u svemu je bolji 7 lite. Baterija osetno veća, brže punjenje, kvalitetniji ekran. Taj procesor, iako stariji, je jači i radjen u 4nm za razliku od mtk 7025 ultra i 6nm. Edge ekran za mene nije minus nego plus i to veliki. Em izgleda premijum i elegantno, em bas lepo leži u ruci. Generalno ceo telefon je jako jako lep.
Iako sam 10+ godina bio fan ćomija mislim da su totalno izgubili kompas, pogotovu sa redmi note serijom i da nemaju sta da traže u tom srednjem segmentu protiv honora i motorole...čak i realme često ima bolje ponude.

Neće ni biti zvanično u prodaji osim na oglasima. Isto kao RN12 5g i 13 5G. Iz nekog razloga nema u ponudi kod nas.

Za sada veoma zadovoljan sa telefonom.
Dve kartice, dosta poziva, poruka, mail-ova...
Ekran odličan, baterija veoma dobra, kamera prijatno iznenađenje(čitajući utiske očekivanja su bila da će kamera biti lošija), surf sa mnoštvom tabova bez problema, zvuk pri razgovoru više nego dobar kao i razgovor preko spikerfona, zvučnici dobri, vibracija nije baš neka, NFC radi bez problema, navigaciju još nisam koristio...

Postoji li opcija da zadržavanjem "Home tastera" zaključam telefon?

Ovu aplikaciju sam koristio na prethodnom telefonu pa sam nastavio i na novom za zakljičavanje ekrana, a i za još neke prečice tipa isklučivanje tona, isklj/uklj rotacije. Lako sam se navikao na nju i prilično mi je olakšala upotrebu… mana je što je treba platiti za potpunu kontrolu a kada sam je kupio bila je 149din.

Neće ni biti zvanično u prodaji osim na oglasima. Isto kao RN12 5g i 13 5G. Iz nekog razloga nema u ponudi kod nas.
Mozda se vode onom, da u Srbiji jos uvek nema 5g prijemnika pa sto bi davali 5g telefon, bolje nam ugurati 4g za pare 5g.

Verujem da ce se vecina prijaviti ko bude uzeo telefon, ima sasvim dovoljno vremena. 🙂

Ima vidžet ikonica Zaključavanje ekrana a u podešavanjima ima opcija da taster on/off bude baš to za on/off i restart.

Sinoc riknuo 11T Pro, nadam se da ce 7 Lite biti koliko toliko ok naslednik za "poslovnu" upotrebu bez gaminga.

Uzeo u G... , jedino tu bila Titanium Black na stanju inače bi ih zaobišao, i kaže radnik ako uzimam na pravno lice samo 1 god garancije?? Jel može to zakonski tako? Svakako nisam hteo da rizikujem i uzeo sam kao fizičko lice...

Treba se sad navići na telefon bez futrole, baš čudan osećaj posle toliko godina sa "bumperima". Svaka čast za Care+ akciju

skinut juče ujutru u 07 sa punjaca. Nije punjen noćas, sa nekih 40 i nesto procenta je ostavljen da prenoci.Stim sto sam na primer sinoc pa pola sata manje bio na FC Mobile. očekujem da izgura do 17h bez punjenja
1000019222.jpg

Nazad
Vrh Dno