Šta je novo?

Honor Magic 7 lite

Da da plus e sim
Da li može da se podesi da imam mob net na sim 2 i ako pricam na sim 1 da mogu koristiti internet?
Mislim da sam to mogao na Poco
Može ali ne može istovremeno. Znači dok pričaš na jednoj, druga kartica je nedostupna, samim tim nema ni net. Čim završiš razgovor vraća se.

Da li je neko pronasao kako se gasi virtualna memorija ? Onih +8 gb

Naručio sam ga, a da nisam prvo proverio sa vama koji ga imate. Kao sto rekoh telefon je naručen za mamu koja ima prilično oslabljen vid. Nikad nisam koristio ni jedan honor telefon pa ne znam da li postoji opcija u podešavanju da se veličina teksta u interfejsu poveća? Ona trenutno koristi redmi note 4x star 7 godina i tu sam joj odvrnuo veličinu fonta na max, pa nekako uspeva da pročita sta piše.
Ovaj telefon sam namenski birao za nju jer ga kako kažu odlikuje jako dobar ekran, sa zaštitom za oči i pre svega velike dijagonale od skoro 6.8 inča. Ali sve to pda u vodu, ako u softveru ne mogu da povećam font interfejsa (makar za sistemske aplikacije). Ja se nadam da može, s obzirom da ćomi star 7 godina to ima u podešavanjim, ali ako bi neko izdvojio minut svog vremena da proveri pa da mi javi bio bih veoma zahvalan.

Možeš povećati font, ima svakako to u opcijama, bez brige.

Ovaj telefon ili redmi note 14 pro ? Razlika u ceni je možda oko 2000 din.
Ako je neko koristo neka napiše...

Pre 20ak min je M7 lite bio oko 23k na A**na*u i razmisljao da ga zgrabim, kad posle par minuta cena se vratila na 28k.

Naravoucenije: ispratite A narednih dana, mozda upadne opet nesto. 😁

Ima li kamera stabilizaciji slike, pošto šestica je nije imala, video zbog toga zna da bude očajan.

Ima opticku stabilizacija.

Vidim u specifikacijama nema wifi6. Da li je moguće da telefon koji je izašao 2025. nema wifi6?

Vidim u specifikacijama nema wifi6. Da li je moguće da telefon koji je izašao 2025. nema wifi6?
Morali su negde da ga osakate 😆
Realno gledano, ako za 30k mozes da imas tako dobru bateriju (kao sto mnogi tvrde), vise nego pristojne kamere, super ekran i lag-free iskustvo, meni to deluje kao i vise nego dobra prica.

Cak razmisljam da zamenim moj Xiaomi 13T koji je jos u garanciji za M7Lite + punjac, glava za glavu. 😁

Jedino me brine procesor, al trebalo bi da moze da gura bar 2 god normalne upotrebe (soc mreze, browsing, netflix, YT, itd).

Meni to nema logike. U redu je da ga za tu cenu osakate (procesor, kamera, memorija...) ali mogućnost povezivanja bi trebalo da bude najsavremenija, jer povezivanje je ono što čini telefon. Zamislite na nema 5G, to mi je isto kao da nema wifi6

Sad sam malo čačkao telefon i upoređivao ga sa peticom. Ono što je meni odmah upalo u oči jeste da ekran nije svetliji od petice. Ostavljam kao mogućnost da nešto u podešavanjima nije u redu ali odvrnut brightness na Max na obadva telefona i razlike su u toplini boje na sedmici je plavičastija, ali svetlina nije veća na sedmici nego na petici.

Ima na pineapple sa vaučerom 26500 rsd ,probao sam prolazi

Kod mene je sad glavno pitanje da li preći sa magic5 na magic7. Nezahtevan sam korisnik apsolutno zadovoljan sa peticom… ali eto otvara se prilika da pređem na ovogodišnji, svež model za realtivno male pare (naročito ako odbijem i cenu petice koja bi onda išla na prodaju).

Kod mene je sad glavno pitanje da li preći sa magic5 na magic7. Nezahtevan sam korisnik apsolutno zadovoljan sa peticom… ali eto otvara se prilika da pređem na ovogodišnji, svež model za realtivno male pare (naročito ako odbijem i cenu petice koja bi onda išla na prodaju).
Ako je za male pare naravno.

Da li ce ovaj procesor bit okej kroz 2 godine, da li ce raditi fluidno?

Zavisi koje aplikacije koristiš tj. koliko si zahtevan korisnik.
Npr. magic5 koristim prethodnih godinu dana,sve što ja koristim (ne igram nikakve igre) radi fluidno bez najmanjeg baga. To je telefon izašao u proleće 23. i ima procesor nekih 25-30% slabiji nego magic7. Zaključak možeš sam da izvučeš iz toga.

Npr. magic5 koristim prethodnih godinu dana,sve što ja koristim (ne igram nikakve igre) radi fluidno bez najmanjeg baga. To je telefon izašao u proleće 23. i ima procesor nekih 25-30% slabiji nego magic7. Zaključak možeš sam da izvučeš iz toga.

Pa jel to znaci da u praksi recimo chatting aps i socijalne mreze + browser rade najnormalnije uz jak multitasking izmedju njih?

Pa tipa drustvene mreze, brawl stars i tako te decije igrice?

Pa jel to znaci da u praksi recimo chatting aps i socijalne mreze + browser rade najnormalnije uz jak multitasking izmedju njih?
Odgovor je vrlo verovatno, uz ogradu da nisam baba Vanga pa ne znam koliko će pojedine aplikacije postati zahtevne za 2 godine.
Pa tipa drustvene mreze, brawl stars i tako te decije igrice?
Nemam apsolutno nikakva iskustva sa mobilnim igrama nakon zmijice na nokiji 3210.

Poslednja izmena:
kod mena FC mobile radi kao sto je i na Poco F3 radila, sve aplikacije koje sam koristio sto se tice mreza rade normalno(sem tiktoka, njega nemam) jedino sto sam primetio da mi aplikacija banke inteze nesto kao da siv ekran pa se sporije ucita.
Ostale aplikacije yt, spotifaj, tapatalk, ove za kupovinu sve radi normalno.

Nazad
Vrh Dno