NevisStarShine
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.08.2014
- Poena
- 365
Što je najbolje, nisam kupio sebi, a nisam se setio da kupim 2-3 pa da prodamDa me častite 🤣
Šalu na stranu, ovo izgleda stiže tako da top 😎
Kolko se bangavo puni Magic5 Pro na svemu što nije originalan punjač, ja ne bih. Kupiš onaj od 100W i vozi.Хвала Дарко!
Сад уместо захвалнице сви по један salcano билицк за Дарка да их не гомиламо по подрумима. 😁
Вреди ли купити овако нешто уместо јефтинијег оригиналног honor 100w код нас?
![]()
Anker Prime 100W USB C Charger GaN,iphone charger,3-Port Compact Fast PPS Charger Iphone Charger Type C,for iphone 15 pro max - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Ništa od toga što si pročitao nije tačno, ali ako kupuješ sada i preko operatera, Honor je bolji izbor. Honor sada ima samo nezvanične veze sa Huawei-em, tako da ima Google servise već par godina.Pozdrav svima treba mi savet hoću da kupim suprzi HM6 pro. Zanima me jel ima Google servise? I šta bi ste vi pre njega ili Huawei pura 70 ultra? Njoj se svidja Huawei a ja bi pre Honor..pura nema Google servise kako pročitah procesor je iz 2018 a i dosta je skuplji svakako. Hvala unapred na odgovorima
Obavezno honor, nemoj ženu da mučiš sa instaliranjem aplikacija sa aftermarketa. Btw sačekaj par dana i prati oglase ovde, moguće da bude finih cena ako kolege sa ananasa krenu da prodaju (ostave sebi bicikl) 😂😇🙌Pozdrav svima treba mi savet hoću da kupim suprzi HM6 pro. Zanima me jel ima Google servise? I šta bi ste vi pre njega ili Huawei pura 70 ultra? Njoj se svidja Huawei a ja bi pre Honor..pura nema Google servise kako pročitah procesor je iz 2018 a i dosta je skuplji svakako. Hvala unapred na odgovorima
Da potvrdim, stigao je EMUI 14.2 i google lagano se instalira i radi preko micro G, ne treba Gbox i Gspace. Jedino Gwallet ne radi a androidauto nisam probao, al neko na youtube kaci snimak kako i to radi.Samo da dodam - kod Pure je problem samo što ne šljaka android auto, ali čak i tu izgleda ima neka fora da se osposobi. Sve ostalo radi sasvim regularno.
Isto prijatelju 😅Kakvi ste vi srećnici čoveče
Nisam posetio temu par dana, gledam da ga kupim i bum, propustim ludilo priliku, i baaaajsMsm kakav god da je, poklonicu ga nekome, a fon dobiti za 70k...
Smorio sam se baš hahah
Звали ме опет, ипак је одложена због гужве, биће тамо негде следеће недеље.Звали ме сад из ананаса, стиже сутра пошиљка. 🥰
Звали ме опет, ипак је одложена због гужве, биће тамо негде следеће недеље.
Звучало је као чујемо се један дан од понедељка зваћу ја вас.
Јављајте ако неком стигне можда.
Jel to preko Ananasa? Ako jeste gde je slika bicikle? 😁
To je njihov ''magacin'' (Spark).Dajte link od te prodavnice na ananasu da je pratim pod obavezno pošto očigledno imaju nerealne ponude sa vremena na vreme![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari