И мени стигла маска (црна). Лепо лежи на телефону, не знам јел гумирана или та нека еко кожа али свиђа ми се.Stigla maska. Prvi utisak je - liči. Nije isti materijal, nije ista boja 😁 Ali kvalitetna je.
Ovaj bajs da se uvalja za 5k pa je vajda
Stvarno ludilo cena, javljajte kad stigne i šta je stiglo![]()
Stoji da je primljena, ali vidim i na ranijim kupovinama da je sledeći status "danas to stiže pošiljka".Status porudžbine se nije promenio?
Btw, ima li neko link i uputstva za call recorder koji radi na poslednjem apdejtu?
Nikada nisam voleo Huawei i Honor zbog ovoga..sto ovako rasipaju svetlost, a imao sam i Huawei I Honor. Jednom sam nocu negde u nekoj diskoteci, uslikao sa P20 Pro, gde je bilo puno svetla, i slika bila skroz neupotrebiljva, zbog ovog rasipanja svetla.
Pogledajte prilog 448530
Uspeo, doduse odradio sam preko telefona tj wifi debug metoda ali uspeo sve i radi kao sat. Hvala!Bilo detaljno objašnjenje na prethodnim stranama, probaj na search.
Mikrofiber krpica i udri. 😅😁Problem je ceo ovaj stakleni modul gde su kamere, lep dizajn ali mora da bude savršeno čist
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari