Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Stigla maska. Prvi utisak je - liči. Nije isti materijal, nije ista boja 😁 Ali kvalitetna je.
И мени стигла маска (црна). Лепо лежи на телефону, не знам јел гумирана или та нека еко кожа али свиђа ми се.

"eko koža" je. Tj ako je ista kao zelena. Prvi put da imam masku koja je klizavija nego telefon 😁 Neka je par dana pa ako se ne naviknem ide dole. Ovako je zaista kvalitetna, ovo što nema ivice mi je super jer faktički nemaš osećaj da telefon ima masku uopšte.

Ovaj bajs da se uvalja za 5k pa je vajda :)
Stvarno ludilo cena, javljajte kad stigne i šta je stiglo :)
1000020136.jpg

Skoro pa 1000 EUR jeftiniji, maltene kupiš 3 Magic 6 Pro-a za cenu S24 Ultre, a dobiješ i 3 bajsa koji mogu i za 10k da idu, taman eto te razlike :)

Nisam ni kupio za sebe (uzeo bih dva), ide članu porodice ali 100% očekujem povrat novca i neki vaučer od 5k za neku kupovinu, prosto besmislena cena i to prvog dana prodaje Honor 200 serije po NIZOJ ceni od njih haha

Ja cu samo reci da ako ovo prodje da cu biti jako ljubomoran na sve vas jer sam ja svoj platio pre dva dana mnogo vise..

Btw, ima li neko link i uputstva za call recorder koji radi na poslednjem apdejtu?

Ja sam stavio plaćanje pouzećem i iskoristio neki vaučer na 5k.. međutim svuda mi piše da treba da platim 72k umesto 67k sem na PDF koji mi je došao uz mail. Mada je i tu jako čudna računica :) videćemo ako i kada stigne ;)

Prilozi

• Screenshot_20240701-202323.png
    Screenshot_20240701-202323.png
    150.6 KB · Pregleda: 64
1719920800512.png

Да ли је овај статус поруџбине био од почетка или се нешто променило у међувремену?

Видех на ананас теми како изгледа историја тога, или бар како је изгледала.
Мало дубљом анализом се може закључити да одмах напон спаковане поруџбине иде спремно за слање, где је сад заштуцало.
Оптимизам не изостаје и даље.

1719921963432.png1719921982137.png1719922004854.png

Извињење на малој офтопику

Nikada nisam voleo Huawei i Honor zbog ovoga..sto ovako rasipaju svetlost, a imao sam i Huawei I Honor. Jednom sam nocu negde u nekoj diskoteci, uslikao sa P20 Pro, gde je bilo puno svetla, i slika bila skroz neupotrebiljva, zbog ovog rasipanja svetla.

Screenshot_3.png

Stigao sam malo da se poigram sa ovim telefonom i iskreno prezadovoljan sam.
Nisam nasao ni jednu manu jos uvek.
Baterija - jos uvek nisam uvece stavio na punjac a da je baterija bila ispod 50%
Ekran - Odlican, svetao, lepe boje, uvece ne smeta ocima
Zvuk na slusalici - super, dovoljno glasan, cist
Kamera - fantasticna
Softver za koji sam bio skeptik ispade odlican, bez lagova/bagova
Otisak prsta mozda i najbolji koji sam imao priliku da koristim a face id smeo bih da kazem na nivou ip13 pro max koji sam imao
Kvalitet izrade odlican, premium osecaj u ruci

Sve u svemu, odlican telefon i od mene cista 10ka.

Telefone menjam jako cesto tako da evo ono cega se secam a da je iole relevantno
S9+
Mate 20 Pro
P10 Lite
S20 FE
Iphone 13 Pro Max
A54
Cesto uporedjujem sa telefonima drugova, S24U, S22U, 13 Pro itd..

Koliko sam shvatio da je problem refleksije stakla na kameri, evo ti huawei P50 pro od pre 2 dana

Prilozi

• IMG_20240630_211846.jpg
    IMG_20240630_211846.jpg
    213.3 KB · Pregleda: 79
Maska je stigla, sto se mene tiče savršenstvo, osećaj u ruci kao da nema maske, kvalitet izrade vrhunski

hvala još jednom za info :cool:

Svaka im čast ako ispoštuju svoju grešku. Ja sam tako preko bazara kupio TV, i dva dana kasnije su me zvali da mi jave da će mi vratiti novac jer kao nemaju na stanju više taj model.

Nazad
Vrh Dno