Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Ovo je najbolja kupovina ikad, da se lupate po gujsci 😁🏳️‍🌈

Хвала Дарко!
Сад уместо захвалнице сви по један salcano билицк за Дарка да их не гомиламо по подрумима. 😁

Вреди ли купити овако нешто уместо јефтинијег оригиналног honor 100w код нас?

Da me častite 🤣

Šalu na stranu, ovo izgleda stiže tako da top 😎
Što je najbolje, nisam kupio sebi, a nisam se setio da kupim 2-3 pa da prodam :)

Al ček da stigne, da ne bude Magic 6 lite :)
Хвала Дарко!
Сад уместо захвалнице сви по један salcano билицк за Дарка да их не гомиламо по подрумима. 😁

Вреди ли купити овако нешто уместо јефтинијег оригиналног honor 100w код нас?
Kolko se bangavo puni Magic5 Pro na svemu što nije originalan punjač, ja ne bih. Kupiš onaj od 100W i vozi.

Vredi li kupiti? Vredi u smislu jer će original da puni max brzinom, ovaj Anker neće. E sad, da li doplatiti za taj od 100w ili uzeti onaj od 66w je već pitanje. Pitanje iz razloga jer rekoh, imam originalni Honor, imam Xiaomi GaN 65w, maltene nema razlike u brzini punjenja.

Dajte samo utiske kad dobijete, da nije skart, da sve radi, jer za te pare vi ste pobednici. Preveslali ste i ove iz Subotice sto donose iz Madjarske 😁

Kakvi ste vi srećnici čoveče :D
Nisam posetio temu par dana, gledam da ga kupim i bum, propustim ludilo priliku, i baaaajs :D Msm kakav god da je, poklonicu ga nekome, a fon dobiti za 70k...
Smorio sam se baš hahah

Pozdrav svima treba mi savet hoću da kupim suprzi HM6 pro. Zanima me jel ima Google servise? I šta bi ste vi pre njega ili Huawei pura 70 ultra? Njoj se svidja Huawei a ja bi pre Honor..pura nema Google servise kako pročitah procesor je iz 2018 a i dosta je skuplji svakako. Hvala unapred na odgovorima

Pozdrav svima treba mi savet hoću da kupim suprzi HM6 pro. Zanima me jel ima Google servise? I šta bi ste vi pre njega ili Huawei pura 70 ultra? Njoj se svidja Huawei a ja bi pre Honor..pura nema Google servise kako pročitah procesor je iz 2018 a i dosta je skuplji svakako. Hvala unapred na odgovorima
Ništa od toga što si pročitao nije tačno, ali ako kupuješ sada i preko operatera, Honor je bolji izbor. Honor sada ima samo nezvanične veze sa Huawei-em, tako da ima Google servise već par godina.

Obavezno honor, nemoj ženu da mučiš sa instaliranjem aplikacija sa aftermarketa. Btw sačekaj par dana i prati oglase ovde, moguće da bude finih cena ako kolege sa ananasa krenu da prodaju (ostave sebi bicikl) 😂😇🙌

Samo da dodam - kod Pure je problem samo što ne šljaka android auto, ali čak i tu izgleda ima neka fora da se osposobi. Sve ostalo radi sasvim regularno.

Samo da dodam - kod Pure je problem samo što ne šljaka android auto, ali čak i tu izgleda ima neka fora da se osposobi. Sve ostalo radi sasvim regularno.
Da potvrdim, stigao je EMUI 14.2 i google lagano se instalira i radi preko micro G, ne treba Gbox i Gspace. Jedino Gwallet ne radi a androidauto nisam probao, al neko na youtube kaci snimak kako i to radi.
P.S: Jeste kod Pure je procesor na razini SD 888

Dobro je da su usavrsili to sa Google.
Što se procesora tiče meni bi bilo nebitno da li je od ove ili pre dve godine ako sve savršeno glatko funkcioniše.

Kakvi ste vi srećnici čoveče :D
Nisam posetio temu par dana, gledam da ga kupim i bum, propustim ludilo priliku, i baaaajs :D Msm kakav god da je, poklonicu ga nekome, a fon dobiti za 70k...
Smorio sam se baš hahah
Isto prijatelju 😅
Par dana nisam pratio temu i sad se grizem za d**e 😅

Звали ме сад из ананаса, стиже сутра пошиљка. 🥰
Звали ме опет, ипак је одложена због гужве, биће тамо негде следеће недеље.
Звучало је као чујемо се један дан од понедељка зваћу ја вас.

Јављајте ако неком стигне можда.

Poslednja izmena:
Taman imate @milke86 da ih kolektivno tužite ako vas ispale...ako sam razumeo dobro ranije u nekoj od tema, čovek pravnik...taman da "prebije" telefon za ženu 😇😉

Звали ме опет, ипак је одложена због гужве, биће тамо негде следеће недеље.
Звучало је као чујемо се један дан од понедељка зваћу ја вас.

Јављајте ако неком стигне можда.

Zanimljivo :) možda je problem u poklon bajsu :)

Ja sam sada dobio mail da mi paket stiže danas. Videćemo

Dobar je telefon, prošli vikend sam ga malo više koristio. Kvalitet ekrana i trajanje baterije su najveće prednosti, posebno u odnosu na Exynos Samsunge S24, što je došlo do izražaja u ovom slučaju (proslava van grada, ne baš idealan signal, maksimalno osvetljenje displeja, net i mnogo korišćenja kamere).
Jednostavno, tu Snapdragon i dalje kida Exynos, plus ovaj model ima i veliku bateriju.

Ova svetlozelena boja mi je i dalje odvratna, ali je prednost što je grip u ruci dobar i telefon se manje kliza od većine ostalih. Ipak, pre bih koristio verziju u crnoj boji i kupio neku Ringke ili Spigen zaštitu.

Problem je što nisam oduševljen kamerama. Jesu generalno flagship nivo, i veliki broj korisnika će biti zadovoljan sa tim kvalitetom (u manual modu može dosta toga da se izvuče, posebno u low light uslovima), ali postprocessing često ume totalno da zabrlja vegetaciju, kožu i slične detalje, plus boje nisu baš verodostojne. Po mom mišljenju OnePlus 12 ima bolju kameru, baš jer skoro sve radi kontra (u pozitivnom smislu) od Magic6 Pro - boje su realnije, postprocessing prirodniji, čak je i zoom kamera bolja, posebno 5-6x kombinacija optičkog i digitalnog zoom-a (Honor tada totalno uništava neke teksture i vegetaciju).

Hoću da kažem, vrh telefon za 70k din, ali mi nije žao što ga nisam naručio po toj ceni. Da mi je za te pare promakao npr. OP 12 ili Pixel 8 Pro (sa validnom garancijom u Srb, u teoriji), pojeo bih se :D

Ali dobro, svako ko dobije paket Honor + bajs za 70k, ima razloga da bude zadovoljan kupovinom. Iskreno, nijedan Samsung S24 (sem ultra modela) ne bih ni pogledao, da moram da biram između njih i Magic6 Pro.

Poslednja izmena:
Dajte link od te prodavnice na ananasu da je pratim pod obavezno pošto očigledno imaju nerealne ponude sa vremena na vreme :D

Prilozi

• Screenshot_20240705_121645_KupujemProdajem.jpg
    Screenshot_20240705_121645_KupujemProdajem.jpg
    78.4 KB · Pregleda: 68
Dajte link od te prodavnice na ananasu da je pratim pod obavezno pošto očigledno imaju nerealne ponude sa vremena na vreme :D
To je njihov ''magacin'' (Spark).
Iz nekog razloga se dešava da povremeno imaju ili suludo visoke ili suludo niske cene nekih proizvoda, niko ne zna zašto. Navodio sam primer Chakram miša, kupio sam ga preko njih upola cene iz ostalih prodavnica (9999 din vs 19-20k din), uz račun, garanciju.

^ a bicikli?

Nazad
Vrh Dno