Svaki telefon to ima, vise ili manje, posebno sa "masnim" sočivom.P30 pro je imao taj problem odsajaja poznat kao lens flare.
Baterija je kod mene i dalje ista, ali je izgleda Honor već prebacio Magic5 i 6 na kvartalni update, tj. 4 security update godišnje i eventualno, još jedan Android.Možda zvučim kao teoretičar zavere ali od kako su pustili update koji nam je krajcovao bateriju je prošlo dva meseca.![]()
1 dan bez problema, dan i po, pa i dva uz light korišćenje.Pozdrav..
Imam jedno pitanje
Da li dobra baterija tj da li moze da izgura jedan dan ?
Jer telefon kupujem star 2 godine
medjutim gledam iphone 13 pro i honor magic 5 pro ne znam koji da uzmem koji je bolji
Jos razmisljam1 dan bez problema, dan i po, pa i dva uz light korišćenje.
Ostao sam na OS8 samo zbog bojazni da ne upropaste kameu na OS9Prednji na 9ku, oseća se razlika. I moj je star 22 meseca a baterija gura ceo dan
Meni je losija nego os8. Bar meni znatno losija, pogotovo gde je manja svetlost.Nisu je pokvarili
Slaba struja/ napon u kuci, ma da bih krenuo da proveravam podesavanja telefona. Probaj da odradis onaj brzi check, to ima u huawei aplikaciji a msm da imate i vi na Honoru. Ima tu raznih razloga sta moze bitiPotrebna mi je pomoć.. Već nekih mesec dana telefon ne može da puni super brzo.. Probao sam da zamenim kabal, original punjač nov takodje ne puni brzo.. Šta bi moglo da bude i da li se nekom dešavalo isto? Puni se do 100% oko 3 i po sata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari