NevisStarShine
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.08.2014
- Poena
- 365
Kakav ti je SOT sada?Imam utisak da se baterija popravila i da bolje gura Sot nego li pre poslednjeg update 🙂 Ne znam dal je još neko primetio, + sitne bagove koje sam imao više ih nema 👍
Kakav ti je SOT sada?
Jeste tako je i hvala ti jos jednom na toj pomoci, jako sam srecan sto sam rešio taj problem moje ne znanje i glupost a iskreno to je jedina stvar koja mi je smetala na ovom modelu 😊Secam se tvog problema. Super sto si to na kraju resio. Ja nemam nikakve zastite na staklu kamere i secam se da sam isprobavao sve kako bi pokusao da ti pomognem ali kod mene nije bilo nikakvih problema.
Bitno da je to reseno.
Pozdrav.
Ovo je "dobro" što se desilo, drugima će da znači kada su u nedoumici šta se sve može desiti nekome... Marfi u prvom licu.Jeste tako je i hvala ti jos jednom na toj pomoci, jako sam srecan sto sam rešio taj problem moje ne znanje i glupost a iskreno to je jedina stvar koja mi je smetala na ovom modelu 😊
Jesam zadovoljan, nego covek uvek misli da je novo i bolje, a razlika nije ni mala, tako da cu verovatno da ga ostavim do daljnjeg...Ako si zadovoljan svojim ne vidim neki razlog da menjas. Bolji je HM7pro ali nista kod istog ne pravi preteranu razliku koja je vredna te doplate. To je moje misljenje. Imao sam istu dilemu i ipak odlucio da sacekam naredni model.
Nisi jedini.Da li je jos nekom losija kamera na OS9 u odnosu na OS8 ili samo ja vidim razliku![]()
ne znam, ali sinoc uporedujem slike , i one su bilo predobre, ovo sad mutno , pogotovo noc i zoomNisi jedini.
Meni su mnogo gore, detalji su se izgubili, bas sinoc slikao u noc, katastrofa, dan onako, kao vestacki vise, ali dosta je losija, bar je kod mene slucaj takav kad je slabo svetlo,a ne znam sta je bolje sa portrait mod , osim sto menja boju i sto ja necu nikad koristiti , detalji su mi mnogo bitnijiMeni se cini da je mnogo bolja kamera sa poslednjim apdejtima nego pre. Pogotovo otkad su ubacili one portrait modove.
Imam utisak da se baterija popravila i da bolje gura Sot nego li pre poslednjeg update 🙂 Ne znam dal je još neko primetio, + sitne bagove koje sam imao više ih nema 👍
U poslednjih nedelju dana a možda i malo više i ja sam primetio da je baterija sad vidno lošija i da se telefon više zagreva nego inače. Ne znam iz kog razloga. Tu sliku sam objavio pre mesec dana, preko 8 sati Sot i ostalo je 20% baterije. Sada sam pogledao ponovo, Sot 5.5 sati i 10%. Baš mi nekako nerealno da dodje do tolike promene 🤔Meni i dalje 6 do 7 sati, kako kad... Doduse, 2 kartice rade, uglavnom ukljucen mobilni internet, cak i kada sam kod kuce i na poslu... Ne secam se kad mi je poslednji put prebacio 7 sati.
U poslednjih nedelju dana a možda i malo više i ja sam primetio da je baterija sad vidno lošija i da se telefon više zagreva nego inače. Ne znam iz kog razloga. Tu sliku sam objavio pre mesec dana, preko 8 sati Sot i ostalo je 20% baterije. Sada sam pogledao ponovo, Sot 5.5 sati i 10%. Baš mi nekako nerealno da dodje do tolike promene 🤔
Ista prica i na HM7 pro.Eto tako je otprilike i meni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari