Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

Zeleo sam da napisem moja iskustva mozda pomogne nekom, ko prati forum prosle god sam pisao da na mom HM5pro sam imao problem sa zvukom na video snimku svakom drugom - trećem pri snimanju svirke, koncerta nekog jačeg izvora zvuka manifestovalo se jako ruzno zvuk cas bude odlican cas se smanji utisa i tako na celom videu, tacno kako naidje jaca frekvencija zvuka on ga utisa.... I ludeo i nerviralo me resetovao tel, abdejt i nista i vec sam pomislo da tel ima neki fab. problem ili software ili hardwer,.
I kako sam dosao do resenja problema za koji sam ja bio zasluzan iz neznanja,
primetio sam da u okviru aplikacije My Honor imaju testovi za sve segmente telefona, displej, zvučnik, mikrofon...
Uradim test bas mikrofona za koje sam sumnjao da su u problemu zbog video snimka, i kako nas model ima dva mikrofona glavna na boku trlefona sa gornje i sa donje strane iiiiiiiii jedan treci sporedni mikrofon (za kojeg ja nisam imao pojma da postoji) a on se nalazi pozadi ledja telefona na staklu gde su kamere pored tei kamere, imamo senzor za blizinu, blic iiiii jedna mala tackica rupica e to je taj famozni pomocni mikrofon.
E ja sam jos prvog dana napravio sam foliju za zadnje staklo kamere i tom prilikom nisam imao pojma da je tu mikrofon i pokrio ga folijom.
I kada sam uradio taj test mikrofona primetio sam da se taj treci sporedni ponasa kao da mu je neko nabio krpu u usta, i da skratim 😂😂😂kada sam skinuo tu foliju sa kamere sve super sve ok nema vise problema pri snimanju video snimka, moja glupost i ne znanje mozda pomogne nekome.

Secam se tvog problema. Super sto si to na kraju resio. Ja nemam nikakve zastite na staklu kamere i secam se da sam isprobavao sve kako bi pokusao da ti pomognem ali kod mene nije bilo nikakvih problema.
Bitno da je to reseno.
Pozdrav.

Secam se tvog problema. Super sto si to na kraju resio. Ja nemam nikakve zastite na staklu kamere i secam se da sam isprobavao sve kako bi pokusao da ti pomognem ali kod mene nije bilo nikakvih problema.
Bitno da je to reseno.
Pozdrav.
Jeste tako je i hvala ti jos jednom na toj pomoci, jako sam srecan sto sam rešio taj problem moje ne znanje i glupost a iskreno to je jedina stvar koja mi je smetala na ovom modelu 😊

Jeste tako je i hvala ti jos jednom na toj pomoci, jako sam srecan sto sam rešio taj problem moje ne znanje i glupost a iskreno to je jedina stvar koja mi je smetala na ovom modelu 😊
Ovo je "dobro" što se desilo, drugima će da znači kada su u nedoumici šta se sve može desiti nekome... Marfi u prvom licu.

Da li se isplati menjati Honor Magic 5 pro, za Honor Magic 7 pro? Razlika je oko 350e da dam moj, star 1.5 godina, za nov Magic 7 pro? Da li dobijam nesto sa tim, tj, koliko je bolji 7 pro i da li da menjam uopste.
Drugo, meni je SOT na Magic 5 pro oko 6h, sa vezanim telefonom (bluetooth) i stalno ukljucenim internetom.

Ako si zadovoljan svojim ne vidim neki razlog da menjas. Bolji je HM7pro ali nista kod istog ne pravi preteranu razliku koja je vredna te doplate. To je moje misljenje. Imao sam istu dilemu i ipak odlucio da sacekam naredni model.

Ako si zadovoljan svojim ne vidim neki razlog da menjas. Bolji je HM7pro ali nista kod istog ne pravi preteranu razliku koja je vredna te doplate. To je moje misljenje. Imao sam istu dilemu i ipak odlucio da sacekam naredni model.
Jesam zadovoljan, nego covek uvek misli da je novo i bolje, a razlika nije ni mala, tako da cu verovatno da ga ostavim do daljnjeg...

Svi nešto kukaju za kameru čak i vlasnici Magic 7 pro od kako je ubačen ovaj Magic os 9.0

Meni se cini da je mnogo bolja kamera sa poslednjim apdejtima nego pre. Pogotovo otkad su ubacili one portrait modove.

Meni se cini da je mnogo bolja kamera sa poslednjim apdejtima nego pre. Pogotovo otkad su ubacili one portrait modove.
Meni su mnogo gore, detalji su se izgubili, bas sinoc slikao u noc, katastrofa, dan onako, kao vestacki vise, ali dosta je losija, bar je kod mene slucaj takav kad je slabo svetlo,a ne znam sta je bolje sa portrait mod , osim sto menja boju i sto ja necu nikad koristiti , detalji su mi mnogo bitniji :D

Ja sam na osmicu. Sinoć slikao, svetlo sa bandere ima zrake. Razumete me NS sta mislim.
Sa ženinog IPhone 14PM je mutna tačka, bez zraka.
Bas mi je iritantno

Imam utisak da se baterija popravila i da bolje gura Sot nego li pre poslednjeg update 🙂 Ne znam dal je još neko primetio, + sitne bagove koje sam imao više ih nema 👍

Meni i dalje 6 do 7 sati, kako kad... Doduse, 2 kartice rade, uglavnom ukljucen mobilni internet, cak i kada sam kod kuce i na poslu... Ne secam se kad mi je poslednji put prebacio 7 sati.

Meni i dalje 6 do 7 sati, kako kad... Doduse, 2 kartice rade, uglavnom ukljucen mobilni internet, cak i kada sam kod kuce i na poslu... Ne secam se kad mi je poslednji put prebacio 7 sati.
U poslednjih nedelju dana a možda i malo više i ja sam primetio da je baterija sad vidno lošija i da se telefon više zagreva nego inače. Ne znam iz kog razloga. Tu sliku sam objavio pre mesec dana, preko 8 sati Sot i ostalo je 20% baterije. Sada sam pogledao ponovo, Sot 5.5 sati i 10%. Baš mi nekako nerealno da dodje do tolike promene 🤔

U poslednjih nedelju dana a možda i malo više i ja sam primetio da je baterija sad vidno lošija i da se telefon više zagreva nego inače. Ne znam iz kog razloga. Tu sliku sam objavio pre mesec dana, preko 8 sati Sot i ostalo je 20% baterije. Sada sam pogledao ponovo, Sot 5.5 sati i 10%. Baš mi nekako nerealno da dodje do tolike promene 🤔

Eto tako je otprilike i meni.

Takodje sam i ja primetio isti problem. Baterija je nesto losija, a takodje sam primetio da se telefon vise greje.
Kod kamere nisam primetio da je kvalitet opao, mada nisam je puno koristio.
Nadam se da ce Honor ovo ispraviti u sto kracem roku.

I kod mene je sot maksimalno 6 sati... Realno bi trebali update-om da promene nešto...

Isto za bateriju, ne znam od kada tacno ali isto mislim oko dve nedelje, jedva izguram 24 sata, budem na oko 10-15% u vreme punjenja.
I ono sto mrzim, kad uzmem da koristim telefon baterija mi se na ocigled smanjuje. Toga pre nije bilo.

Definitivno je softverski problem oko baterije čim nas odjednom ima ovoliko. Možda Kinez kaže dosta vam je 2 godine, sad ću da vas ograničim da kupite 7 pro 🤔

Које су вам верзије софтвера? Ја сам имао тај проблем пре неких месец дана и помислио сам да је батерија отишла, а онда је један апдејт то решио. Немогуће је да сам толико раније добио апдејт, тј. да вама тај проблем толико касни :)

Kod mene je Magic OS 9, a verzija trenutna 9.0.0.162

Nazad
Vrh Dno