Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

P30 pro je imao taj problem odsajaja poznat kao lens flare.
Svaki telefon to ima, vise ili manje, posebno sa "masnim" sočivom.
Možda zvučim kao teoretičar zavere ali od kako su pustili update koji nam je krajcovao bateriju je prošlo dva meseca. :)
Baterija je kod mene i dalje ista, ali je izgleda Honor već prebacio Magic5 i 6 na kvartalni update, tj. 4 security update godišnje i eventualno, još jedan Android.

Mislim da mozes slobodno. Kod mene je sve ok sada. Baterija je ok, kod kamere nisam primetio neke probleme i generalno sistem ok radi. Jedina stvar sa kojom muku mucim su obavestenje od vibera i ponekad instagrama. Mada nisam siguran da to ima veze sa Magic OSom.
Takodje sigurnosnu zakrpu nisam dobio ima vec par meseci.

Zna li neko možda koliko košta zamena prednjeg stakla. Ispao mi je telefon i naprso je u gornjem desnom ćošku, ne smeta u radu uopšte i displej je ok nema nikakvih tragova ali jedino estetski nije u redu. Da li se menja samo to prednje staklo ili ide zajedno sa displejem i koja je cena okvirno.

Po Beogradu i Novom sadu je bila priča da imaju ljudi koji menjaju samo staklo, a ne ceo ekran mislim da se radi o Doktor mobil radnji i verovatno još neko.
Ako si dole sa juga probaj da se raspitaš po tim većim i poznatijim radnjama dole kod vas.

Pozdrav..
Imam jedno pitanje
Da li dobra baterija tj da li moze da izgura jedan dan ?
Jer telefon kupujem star 2 godine
medjutim gledam iphone 13 pro i honor magic 5 pro ne znam koji da uzmem koji je bolji

Preko Nemackog e-sima. Upravo stiglo azuriranje.

Prilozi

• Screenshot_20250709_154430_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    Screenshot_20250709_154430_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    92.7 KB · Pregleda: 21
Koliko dugo ce imat velikih nadogradnji sistema ovaj telefon? Vredil sad uzimat polovan jer je tel star dve godine baterija je sugurno degradirala?

Ja sam prodao moj Star 18 meseci i držao je bateriju bukvalno kao da je nova... Cena mu sad za polovan bukvalno ispod 400 EUR i mislim da je to odličan telefon za te pare, pogotovo ako nađeš sa nekoliko meseci garancije

Drugari da li se nekom desava bag da se desi jednom u 7 dana nicim izazvano, da mi se smanji jačina zvuka iako je pojačan na max slabo se cuje i zvuk media i zvono, čak izostane stero zvuk, onda ga ugasim pa upalim i sve ok, ja sam jos uvek OS 8.

Prednji na 9ku, oseća se razlika. I moj je star 22 meseca a baterija gura ceo dan

Potrebna mi je pomoć.. Već nekih mesec dana telefon ne može da puni super brzo.. Probao sam da zamenim kabal, original punjač nov takodje ne puni brzo.. Šta bi moglo da bude i da li se nekom dešavalo isto? Puni se do 100% oko 3 i po sata

Potrebna mi je pomoć.. Već nekih mesec dana telefon ne može da puni super brzo.. Probao sam da zamenim kabal, original punjač nov takodje ne puni brzo.. Šta bi moglo da bude i da li se nekom dešavalo isto? Puni se do 100% oko 3 i po sata
Slaba struja/ napon u kuci, ma da bih krenuo da proveravam podesavanja telefona. Probaj da odradis onaj brzi check, to ima u huawei aplikaciji a msm da imate i vi na Honoru. Ima tu raznih razloga sta moze biti

Vrh Dno