Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

A ostali?
Ja sam jos na OS8, jos ne migriram. Očekivao sam neki zaser.
Mada, gore pišem za problem sa kamerom

И код мене је 9.0.0.162 Али ја, као што рекох, немам више тај проблем

Ja mislim da svi imamo 9.0.0.162

Ja sam jos uvek na OS8 sve se bojim da ne sjebu kameru i jos neke stvari kako to biva posle 1.5god a vidim da se neki zale na kameru sa OS9, zanima me ko je jos na OS8 da li smatra da je kamera istog kvaliteta kao na početku bas me zanima vase misljenje, sta ti kases jocasylver?

Sta da ti kažem, pogledaj banderu.Sa IPhone 14PM ista radjen ja, nema onih zrakova.
IMG_20250529_005304.jpg

Ja sam jos uvek na OS8 sve se bojim da ne sjebu kameru i jos neke stvari kako to biva posle 1.5god a vidim da se neki zale na kameru sa OS9, zanima me ko je jos na OS8 da li smatra da je kamera istog kvaliteta kao na početku bas me zanima vase misljenje, sta ti kases jocasylver?
Meni se cini da je kamera losija na OS9, pogotovo gde je slabo svetlo, lica su mutna jako, nije kao pre, bas se vidi razlika, mozda je samo kod mene takav slucaj.

Odustajem 😉
Sem IPhone-a na kom modelu se ovo ne pojavljuje?
Kad sam kupio P40Pro nije ovoga bilo ali kad su krenule nadogradnje pojavila se i linija

Ženin s24 ultra nema ove odsjaje kao na honoru, mislim na ove linije. Čak i kad okrenes kameru ka nebu, da uopste nije sijalica u kadru ako je malo nakrenut telefon ka toj strani gde je sijalica hoće da povuče neku tanku liniju

Žalosno. Sreća pa ne koristim mnogo u noćnim uslovima, otišao bi u oglase. Ne prelazi mi se na IOS zbog toga što nema modovanih apk inače bi odavno koristio IPhone odavno

Ja jesam, ali dzabe.
Kakve su ti postavke u kameri
Auto, ovo je night mode mislim bio. Imam i mnogo bolje noćne, ali ovo je bas od pre neki dan, da ne bude da je "update" pokvario nešto. Možda večeras opet budem fotkao. Bez zezanja, kupite onaj Topy, dobijete i krpicu I lagano, obavezno maska koja pokriva kamera blok i, osim što štiti, takodje smanjuje prljanje.

Takodje, bilo kakva zaštita stakla kamere NIKAKO.

Na tvojoj fotki su mnogo dalje sijalice.
Bar 50m, pridji na 10-15m. Da budu isti uslovi

Lens flare....to je veciti problem i Iphone telefona. Samsung nema tih problema sa socivom

Taj flare mozda ima veze sa velikim staklom na kamerama? Samsung ima mala stakla na svakoj od kamerica pa mozda zato nema problema sa flareom? Ne znam, mozda gresim? Nije da tvrdim da je zbog toga, da me ne napadne neko sada :LOL:

Danas uradio update, 1,3GB.I dalje sam na osmici.
Primetio sam da su ikonice u notifikacije ma lepše, oštrije I jasnije. Pojavilo se i Light paintning mod u Kamera apk.

Možda zvučim kao teoretičar zavere ali od kako su pustili update koji nam je krajcovao bateriju je prošlo dva meseca. :)

Vrh Dno