Šta je novo?

Honor 90

Kako ti se cini zvucno naspram x3 nfc po glasnoci osim sto fali stereo ? Jer i ja gledam puno na telefonu i taj jedan zvucnik mi se cini najveca mana .

Ja sam iznenadjen jacinom zvucnika,mislio sam da je tih kao na honor magic 4 lite ali je mnogo mnogo jaci.x3 nije mnogo glasniji od honora iako ima stereo zvuk,cak i kada sam na ulici a telefon mi je u dzepu cujem ga lepo kada zvoni.

Ja sam ga zbog lose baterije odmah i zamenio sa klincem koji ima magic 5 lite, ,mada ja izuzetno mnogo koristim net zbog posla, sada mi je stigao magic 5 pro, pa cemo videti.

Znam da nije grupa za honor 70
Ja imam honor 70
Tokom koriscenja blago za zagreje..
Dok sam imao iphone xs max nije grejao toliko ni huawei..

Bas cu videti kada stigne staklo kako će leci, na prethodnom je leglo kao sali eno. Prvi put čujem da staklo ne legne na zakrivljen ekran kako treba.
Istina ziva, imao sam p30 pro 4 god, promenio sigurno 10 stakala zakrivljenih svako leglo ko prs u oko! I nikad se odlepljivalo po ivicama noti bilo vazduha... Samo lomovi

Можете ли ми препоручити сигурног продавца на КП за овај модел? Хвала! :)

Kakav je uredjaj?
Imam Huawei p40, da li se isplati menjati za ovaj Honor?

Dok se ja odlucim i cekam da mi istekne UO provajder podigao cenu telefona,izgleda da bio na popusti nekom....sledi cekalica

Ja ga imam malo vise od mesec dana i nisam imao problem sa grejanjem telefona,cak i kada su bile vrucine, a baterija je extra.najvise sam izvukao bateriju SOT 8h46min do 18% baterije.

Nisam gledao kameru na honor 70 ali je kamera dosta poboljsana nakon azuriranja poslednjeg.

Malo iznenađenje. Uređaj ne podržava aptX codec izgleda, iako ima Snapdragon.

Bluetooth​

Bluetooth 5.2, Support Bluetooth Low Energy, SBC, AAC, LDAC, aptX, aptX HD are supported.

Možda kad se spoji podržani uređaj?

Prilozi

• Screenshot_20230905_191817.jpg
    Screenshot_20230905_191817.jpg
    63.9 KB · Pregleda: 51
Poslednja izmena:
Ljudi, samo da pitam, da li vam i posle koliko vremena na registraciji honor poklona odgovore nakon prijave i da li su svi koji su se prijavili na kraju dobili poklon i posle koliko vremena? Ima neko da na kraju nije dobio?

Meni su nakon prijave odgovorili posle 4-5 dana i nakon toga mi je tablet stigao za 2 dana,nakon njihovog odgovora.

Stigao danas jos jedan update velicone oko 86mb,neki patch je u pitanju u vezi optimizacije sistema.

Prilozi

• Screenshot_20230907_182224.jpg
    Screenshot_20230907_182224.jpg
    63 KB · Pregleda: 30
Da li može neka preporuka šta je bolje Honor 90 ili Motorola edge 40 pro ?
Da li na Honoru radi Google play ili ne ?

Noravno da je bolja edge 40 pro, edge 40 i Honor 90,pa tu su negde slicni.nekome je bolja moto,nekome honor 90 ali je pro verzija druga dimenzija u poredjenju sa ova dva. Honor 90 ima normalno google servise.

Noravno da je bolja edge 40 pro, edge 40 i Honor 90,pa tu su negde slicni.nekome je bolja moto,nekome honor 90 ali je pro verzija druga dimenzija u poredjenju sa ova dva. Honor 90 ima normalno google servise.
Jedino što me plaši to što je Honor 90 sa zakrivljenim ekranom a nema zaštitu

Ja sam stavio samo fotrolu i ispao mi je 2 puta na poslu i nije mu bilo nista,imam i staklo ali nisam stigao da ga stavim zbog manjak vremena ali cu uskoro sigurno. Ako se zbog toga plasis ali telefoni nisu za tebe😁

Ja sam stavio samo fotrolu i ispao mi je 2 puta na poslu i nije mu bilo nista,imam i staklo ali nisam stigao da ga stavim zbog manjak vremena ali cu uskoro sigurno. Ako se zbog toga plasis ali telefoni nisu za tebe😁
Naručio sam Honor 90 e sad jš da nađem adekvatnu masku i punjač :)

Naručio sam Honor 90 e sad jš da nađem adekvatnu masku i punjač :)
Gledao sam na aliju ima ogroman izbor maski, ali mislim da se silikon dobija u pakovanju, punjac isto ima na aliju, vrv su orginalni, a vise nego duplo jeftiniji neho u nekim prodavnicama

Vrh Dno