Šta je novo?

Honor 90

Honor 90 ce verujem biti oko 500 eura po oglasima nov,vakuum. Pa Honor 70 je nov 400. A to sto na Kp pise 380 eura Honor 90 to je nemoguce.
Tablet deluje fino, jedino mala baterija.
U odnosu na Magic 5 Pro punooo jeftiniji u Vipu,koji sam hteo uzeti ali nije vise bilo satova i odustao sam,isto kao sa P60 Pro.
Honor 90 na rate sa pretplatom Surf23 izadje 106500, a Magic 5 Pro oko 175000. To hocu da kazem.
Kupis Honor 90,prodas ga i tablet,dodas 300 eura i npr kupis Magic 5 Pro i ustedis 300 eura.

A pretprodajna cena u maloprodaji za 12/512 model 75k.

75k za telefon bez OIS i stereo zvuka.

Ja sam def resio da uzmem u yettelu, mislim da je za 48k uz moj paket bas dobra ponuda + tablet. Samo je pitanje kada stize i to je to

Samo je pitanje kada stize i to je to
Mnogo lukava ova stvar preorder, rezervišeš nešto a nisi ni video uživo kako izgleda i ne znaš kada stize, ni glavni proizvod ni poklon, a u situaciji kada konkurencija na svakih nedelju dana ima po neku promociju, pa se posle kaj natenane 😉

Honor 90 ce verujem biti oko 500 eura po oglasima nov,vakuum. Pa Honor 70 je nov 400. A to sto na Kp pise 380 eura Honor 90 to je nemoguce.
Tablet deluje fino, jedino mala baterija.
U odnosu na Magic 5 Pro punooo jeftiniji u Vipu,koji sam hteo uzeti ali nije vise bilo satova i odustao sam,isto kao sa P60 Pro.
Honor 90 na rate sa pretplatom Surf23 izadje 106500, a Magic 5 Pro oko 175000. To hocu da kazem.
Kupis Honor 90,prodas ga i tablet,dodas 300 eura i npr kupis Magic 5 Pro i ustedis 300 eura.
Ovo je smesno. Kupis honor 90 za 106000 din. Pa za koliko mislis da ga prodas i zaradis? 😂 Neces dobiti vise od 550e na oglasima, da se sutnes nogom u dupe.

Ovo je smesno. Kupis honor 90 za 106000 din. Pa za koliko mislis da ga prodas i zaradis? 😂 Neces dobiti vise od 550e na oglasima, da se sutnes nogom u dupe.
Smesno ccccc ma sta rece znalce. Ti kupi Magic 5 Pro za 175000 pa ga prodaj za 900 eura slobodno. Ili P60 Pro za isto 175000. Bez poklon sata.
Nema zarade,kakva zarada,ali se puno manje gubi u odnosu na Magic 5 Pro,to pisem.

Mnogo lukava ova stvar preorder, rezervišeš nešto a nisi ni video uživo kako izgleda i ne znaš kada stize, ni glavni proizvod ni poklon, a u situaciji kada konkurencija na svakih nedelju dana ima po neku promociju, pa se posle kaj natenane 😉
Zasto mislis da bih se kajao?
Ja telefon kupujem onda kad sam siguran da je za mene. Isto su pricali kada sam kupio note 10 lite "exynos djubre, videces na 4g kad izadjes napolje, pregreva se", ja evo nosim tel 3 godine nikada ni jednog problema.

Sto se tice akcija konkurencije nisam ispratio, ko ima akcije na nedeljnom nivou? Za motorolu edge 40 npr nisam video nikakvu akciju.

Nema razloga da se bilo ko kaje kad ima rok od 14 dana da vidi, predomisli se i vrati. 😄

preko paketa ,ljudi koriste tarife+rata za telefon izadje tipa 4000-4500din na 2 god,em trosis tarifu,em nisi kesirao

Gigatron se reklamira da daje tablet. Odem na sajt tamo se tablet ne spominje.
Pogledajte cenu na GSM Arena pa i računajte koliko se naši prodavci ogradjuju

Pitao sam
A kada se ocekuje dolazak telefona ako se sada naruči?
I drugo, taj pad x8 sa koliko je rama? Ima sa 3,4 i 6 gb rama verzije.
Na Honor stranici na Instagramu su mi rekli da je varijanta 4/64. Wi-fi model sa gps-om.

Da li se isplati preci na ovaj telefon sa Samsunga A72 koji trenutno koristim . Uzeo bih ga u Yettelu sa tarifom Total 10 koju i sada koristim i placam oko 2100,00 din mesecno. Uz popust za reciklazu dobija se ovaj telefon za nekih 48000,00 na 24 rate. Uz to i daju tablet u preorderu. Prosto ne vidim ni jedan bolji tel u ovom cenovnom rangu a da je u ponudi Yettela. O Motoralama ne razmisljam jer mi ne odgovara stock Android. Za i protiv?

Ako neces motorole onda ne vidim konkurenta. Ja sam bio na klik od preordera ali sam ipak prelomio za motorolu edge 40

Ako je uz moj paket total 40 cena za Honor 90 48.720 koliko bi jos dobio popusta za reciklazu?

Dolazi i punjac uz njega,vidom u ovom videu iznad da za Americko trziste dolazi punjac,ne znam za Ecropsko da li dolazi ili ipak ne?

Poslednja izmena:
Yettel daje 3 godine ali dodatna godina se dobija uz broj u njihovoj mrezi i registrovanje preko aplikacije

Kakva je situacija ako porucim i rezervisem online,kakva je procedura za reciklazu u tom slucaju?

jos danas rezervacija.....reciklaza od sutra :D

Nazad
Vrh Dno