Šta je novo?

Honor 90

Ja sam def resio da uzmem u yettelu, mislim da je za 48k uz moj paket bas dobra ponuda + tablet. Samo je pitanje kada stize i to je to
I ja sam ga narucio u Yettel-u juce,pa cemo videti kada ce stici. Cena je dosta povoljnija sada u Yettel-u nego recimo u Gigatronu.

Нико не спомиње лајт верзију, а чини се баш ок телефон...

Masina je stigla u zelenoj boji danas,uzet u Yettel-u za 48.720rsd, telefon je prelep i predobar,ekran je neverovatan, kamere su sasvim dobre.uopstei ne smeta sto nema ios jer nisam zaludjen sa snimanjem i slikanjem,kao ni sa igricama.telefon je elegantan i prelep,sada se cekaju fotrola,staklo i zadnja zastitna folija pa da se stavlja u pogon.

Prilozi

• IMG_20230727_171000.jpg
    IMG_20230727_171000.jpg
    111.6 KB · Pregleda: 109
  • IMG_20230727_171110.jpg
    IMG_20230727_171110.jpg
    124.6 KB · Pregleda: 77
  • IMG_20230727_171103.jpg
    IMG_20230727_171103.jpg
    77 KB · Pregleda: 78
  • IMG_20230727_171020.jpg
    IMG_20230727_171020.jpg
    55.9 KB · Pregleda: 104
Masina je stigla u zelenoj boji danas,uzet u Yettel-u za 48.720rsd, telefon je prelep i predobar,ekran je neverovatan, kamere su sasvim dobre.uopstei ne smeta sto nema ios jer nisam zaludjen sa snimanjem i slikanjem,kao ni sa igricama.telefon je elegantan i prelep,sada se cekaju fotrola,staklo i zadnja zastitna folija pa da se stavlja u pogon.
Javljaj utiske

Obavezno....👍

Uz koju tarifu je ta cena?

Ja sam se prijavio jos 10. Jula za ovaj telefon u Yettelu . Niko nista ne obavestava. Na mail mi je stigla potvrda da je prihvacena porudzbenica i broj za pracenje , kad odem na link za pracenje stoji da jos nije stigao u poslovnicu. Uzgred u lojem si od Total paketa ?

Ja sam ga porucio 23.7 na kucnu adresu, paket je total 40.danas popodne su vec dodelili 160GB neta,letnja promocija 12 meseci po 160GB.

koliko si izhejtovali telefon te skup te ovo te ono, uz paket skroz ok prica izadje ,odlicno izgleda ta zelena boja

Da li je neko stavljao zastitnu foliju na ekran?Kako se ponasa,posto je telefon zaobljen sa svih strana?

Zasto bi stavljao kada vec ima foliju,jedino da skinem foliju pa stavis staklo.Ja cekam da stigne staklo pa cu svakako staviti staklo i skinuti foliju.ekran je malo zakrivljen tako da nije nista strasno oko stavljanja kako stakla tako i folije.

ZAto sto staklo na zakrivljen ekran ne legne lepo.Na zakrivljene ekrane stavljaju shield up folije,kao zastitu.Nije zakrivljen puno ,ali je zakrivljen sa obe strane,i moze da bude problem u coskovima,da se nabora folija.Zato pitam.

Bas cu videti kada stigne staklo kako će leci, na prethodnom je leglo kao sali eno. Prvi put čujem da staklo ne legne na zakrivljen ekran kako treba.

Stiglo obavestenje u vezi Honor Pad X8:

Prilozi

• Screenshot_2023-08-02-18-41-33-667_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2023-08-02-18-41-33-667_com.google.android.gm.jpg
    91.5 KB · Pregleda: 68
Kad pre.Meni stoji da se ceka do 15 dana na proveru podataka ...

Ja se prijavio 27.06 i juce mi stigao e-mail sa tim obavestenjem.videcemo za koje vreme ce stici.

Ja jos 10.07. Prijavio se da mi stigne u poslovnicu i jos niko nista nit zove nit mail salje. Jos sam svracao u poslovnicu u Kosovskoj one devojke ko pale sa Marsa....znaci debelo se razmisljam da napustim Yettel posle vise od 15 godina. Ah da.. i prilikom prijave sam stiklirao ucesce 10 000 mislio sam da vazi popust za reciklazu , medjutim sad kazu da nije moguce menjati uslove koje sam naveo u preorderu. Mora ponovo da se kao prijavim ..A tek posle sam saznao da za preoeder ne vazi popust za reciklazu. Znaci show su u Yettelu ni malo tolerancije.. bleda senka nekadasnjeg Telenora.

Ti najbolje da pozoves korisnicki pa da se tamo raspitas.zbog cega nisi porucio na kucnu adresu,meni stiglo za 4 dana na kucnu adresu.pisao sam reklamaciju na racun za Jul, 27.07 sam potpisao novi ugovor sa telefonom i oni mi racunali novu tarifu na mesec Jul,iako sam koristio povoljniju tarifu 26 dana u Julu a oni mi stavili ceo mesec Jul kao da sam potpisao ugovor 01.07 a ne 27.07.videc3mo sta ce odgovoriti.

Ma zvao korisnicki sad kao jedina opcija da ponistim preorder pa ponovo da porucim...msm smesne price . Akcija istekla, preorder takodje. Pricaju mi pricu da ne mogu oni u sistemu da menjaju. Porucio da stigne u poslovnicu telefon zato sto nikad nisam kuci. A inace bas prolazim kad idem sa posla svaki dan pored te poslovnice pa kapirao samo svratim i pokupim.. bas su me presli.

Probaj jos da im pises reklamaciju,mozda tu nesto uradis

Stigao jutros tablet post express-om,brzo su poslali nakon obavestenja da je prijava prihvacena.

Ljudi pisite malo o telefonu, tablet ce stici, ovo podseca na s23 ultru i kada stize sat🙃.
Par dana ga koristim i posto sam imao novu 10, ocekivao sam ovakav dizajn. Baterija mi se mnogo brze trosi nego na magic 4 pro, i od klinca magic 4 lite.Kakva su vasa iskustva sa baterijom.

Ljudi pisite malo o telefonu, tablet ce stici, ovo podseca na s23 ultru i kada stize sat🙃.
Par dana ga koristim i posto sam imao novu 10, ocekivao sam ovakav dizajn. Baterija mi se mnogo brze trosi nego na magic 4 pro, i od klinca magic 4 lite.Kakva su vasa iskustva sa baterijom.
Cek, sa SD 7+1 gen se baterija brze trosi nego sa SD 8+1 gen (magic 4 pro)?

Koja vam pise cena rate za uredjaj u ugovoru?
Meni pise ,2450 din rata !?
Preko Mobi banke.

Nazad
Vrh Dno