Šta je novo?

Honor 90

Pisi im reklaciju, meni je ova rata jer sam uzeo telefon kad je bio pre order,tada mu je cena bila 48.720,posle toga je bio mesto skuplji.

Pa,i ja sam uzeo u preorderu,narucio onlajn,da stigne u poslovnicu.Nije stizao pa sam otisao da vidim sta se desava.Sluzbenik,gledao,kaze ima jedan na stanju i napravimo ugovor i resimo.Ali tad je bila skocila cena.I moguce da je napravio po novoj,jer vidim da je otkazana moja porudzbina onlajn.

Pa,i ja sam uzeo u preorderu,narucio onlajn,da stigne u poslovnicu.Nije stizao pa sam otisao da vidim sta se desava.Sluzbenik,gledao,kaze ima jedan na stanju i napravimo ugovor i resimo.Ali tad je bila skocila cena.I moguce da je napravio po novoj,jer vidim da je otkazana moja porudzbina onlajn.
Ispada da si sam sebe, izradio, sto nisi sacekao, mada kada si video ratu vecu sto nisi reagovao.

ja narucio masku sa alija a tel za 2 meseca uzimam :D taman dok stigne

Koje punjace koristite za ovaj tel.? Ja imam MI 67w,i puni ga celu vecnost.

Ja narucio sa Alija univerzalni brzi punjac od 67W,ne znam da li ce ga puniti.Ima dosta njih koji su stavili recenziju da puni brzo,ali videcemo kada stigne da li puni brzo honor 90 ili ne.

Ja narucio sa Alija univerzalni brzi punjac od 67W,ne znam da li ce ga puniti.Ima dosta njih koji su stavili recenziju da puni brzo,ali videcemo kada stigne da li puni brzo honor 90 ili ne.
I ja druže kupih sa alija i nikad više, nema ga dva grama, sav se usijao pa ga zavrljačih u djubre. E sad ne mora da znači da su isti....kada stigne javi kakav je.

Ja sam uzeo onaj skuplji marke "trocki",vidim po recenzijama da je dobar i da je pravi super fast punjac,koriste ga dosta za lap top pa rekoh da ga pazarim.videcu kakav ce biti kada stigne,mada ima i originali Huawei i Honor od 66W za nekih 10€ ali sam hteo ovaj jer ima 3 porta za punjenje.

Ma imate verovatno gomilu punjaca u kuci od starijih telefona, ne mora da bude 66 w punjac, a i sigurniji ste da ne koristite neko djubre.
A i oni mi nisu jasni oko Nove godine kupim klincu magic 4 lite, i u pakovanju punjac 66w,a dva puta jeftiniji telefon.

Gde da se nadju futrola, staklo...da li ih ima u prodaji?

Naravno, imas na kp, veliki izbor, po radnjama manji, makar kod mene u gradu, ja sam stavio foliju, ne staklo.

Не знам шта се дешава са овим телефоном. Људи се баш жале. Те камера, те батерија, те загревање...

Камера ми и није битна, али не знам да ли да узмем овај телефон или 70, с обзиром на то да он држи цену, а овом пада.

Баш сам мислио да некако узмем на рате овај, али сад не знам шта да радим.

Ima ga moj cale kaze da je zadovoljan, jedino sto mu always on display ubija bateriju, bukvalno je jede

Bukvalno sam ga menjao zbog baterije, ovo jede vam pameti. Na netu sam po celi dan zbog posla i za ovih 20 dana, mozda sam 2,3 dana dosao uvece sa 20 posto, ostalih dana samo ispod. Pre njega sam za posao koristio magic 4 lite, koji je sampion kada je baterija u pitanju, i danas vidoh na akciji, magic 5 lite 8-256,i uzeh njega. Mada ima i nesto pozitivno klinac skace do neba, za novi telefon🙃

Не знам шта се дешава са овим телефоном. Људи се баш жале. Те камера, те батерија, те загревање...

Камера ми и није битна, али не знам да ли да узмем овај телефон или 70, с обзиром на то да он држи цену, а овом пада.

Ja nemam problema sa baterijom. Punim ga na obicni punjac, baterija izgura dan i po. Ne greje se uopste.
Kamera je dobra, jedino mi se ne svidja sto je losa stabilizacija.

Meni je jutros izbacio update velicine 1.8GB,nek3 novine tipa control panel i video sam neeto u vezi stabilizacije,ali baterija mi je sasvim ok.

Honor ispunjava, sve gore navedeno, ja sam ga zamenio zbog lose baterije.Zbog posla mnogo koristim net, i retko mi izdrzavao dan, mada verovatno ima bolju bateriju od s21fe.

Stigao update. Video kamera se preporodila. Stabilizacija skoro savrseno radi. 😀A, vec mi doslo da ga prodam.

Imam priliku da uzmem ovaj fon star jedan dan za 360€, gde je on u odnosu na ostale u ovom rangu (a54, nord 3). Jedino mi se ne dopada sto daje 2 godine android supporta.
Kamera i baterija ne toliko bitni, najvise fluidnost kod svakodnevnog rada (browsing, yt, netflix, razne aplikacije)

Imam priliku da uzmem ovaj fon star jedan dan za 360€, gde je on u odnosu na ostale u ovom rangu (a54, nord 3). Jedino mi se ne dopada sto daje 2 godine android supporta.
Kamera i baterija ne toliko bitni, najvise fluidnost kod svakodnevnog rada (browsing, yt, netflix, razne aplikacije)
Ako je takva cena, uzmi, mislim da neces ni malo lose proci, jos pogotovo ako dobijes i garanciji za njega

Danas sam uzeo od necaka ovaj model, malo da ga iscackam, da vidim kakav je. S obzirom da je jako vrucina danas, bukvalno mu je telefon bio pretopao. Meni se to znalo desiti kada na ovj temp snimam sa mojim P50 pro 4k video na duze vreme, ali ovo me bas neprijatno iznenadilo mogu vam reci. Slusao sam muziku preko blututa i podaci su bili ukljuceni. Ja sam bio misljenja da je ta generacij SD 7 oznakom bolja po pitanju hladjenja...

Ja ne znam sta vi radite sa telefonima pa vam se greje,moj se vrlo malo zagreje samo dok se puni.malo pre sam se vratio sa bazena,koristio normalno telefon po ovoj vrucini i nimalo se nije zagrejao,kao recimo do skoro prosli x3 nfc.bateriju punim na 2 dana,najvise sam izvikao iz baterije nesto vise od 8h SOT-a sto je izuzetno.koristim telefon za pozive,ppdaci non stop ukljuceni,jos i gledam iptv na njemu tako da sam prezadovoljan telefonom a narocito baterijom.mesec dana ga imam i radi perfektno,bez mana.

Vrh Dno