Ovde na forumu je 1% ljudi, jasno je. 😀Jel moguće da raspravljate o tim stvarima?
99% korisnika neće primetiti razliku u brzini memorije ljudi bre!
Bravo za komentarOvde na forumu je 1% ljudi, jasno je. 😀
Evo ja ne bih primetio, ne igram vise igrice, ne slikam toliko, bitna mi je fluidnost, da mi u toku razgovora telefon nestavlja na hold pa da tu istu osobu pozove ili neku random kao sto mi radi (Poco F3), solidna baterija ...Jel moguće da raspravljate o tim stvarima?
99% korisnika neće primetiti razliku u brzini memorije ljudi bre!
Realno prelepo
Koristim punjač telefona huawei P30pro, 40w, 5a kabl.Da li ste kupovali orginalne punjace ili koristite neke druge modele i koje?
Ne mozeJel može nekako da se isključe ovi predlozi za aplikacije?
Ja sam nasao na oglasu, nov nedelju dana, iz A1 ugovora, covek trazi 450eSinu umire fon i videh da Honor ima akciju, rekoh ajd da proverimo u Mediamarkt kako izgleda. Svideo mu se 200 Pro i srecom, nije ga bilo na stanju, cena na akciji 600e. Dodjemo kuci i proverim online direkt kod Honor - 512e + poklon 100w punjac.
Narucim, stigne danas i stvarno sam se prijatno iznenadio sa kvalitetom svega, pogotovo zvuk nisam ocekivao da bude tako dobar
Kada dodje vreme za zamenu mog, definitivno uzimam Honor u razmatranje.
Ja se razmisljam da ce naredni telefon, kad ovaj moj ode u vecna lovista, i ako nastave sa ovakvom politikom takodje biti najverovatnije HonorJa sam nasao na oglasu, nov nedelju dana, iz A1 ugovora, covek trazi 450e
Najbolja plastika koju sam imao na nekom mob.Kako si zadovoljan baterijom i koliko Sot-a izvlacis dnevno u proseku (wifi vs 4g scenarijo recimo)
Kako ti se cine u ruci ta plasticna ledja koja neki navode kao manu?
Plastika za višu srednju klasu bila je nezamisliva do skoro, a sada i o tome govorimo...Najbolja plastika koju sam imao na nekom mob.
Eh, pamtimo je i u višoj (S5, Lumia serija), tek je to HTC M8 "promenio". Pogotovo sad u eri kada je maska pitanje zdravog razuma, skoro i da je nebitno.Plastika za višu srednju klasu bila je nezamisliva do skoro, a sada i o tome govorimo...
To i nekako može da se sagleda kroz prizmu praktičnosti, ali plastičan okvir umesto aluminijumskog ne razumem u ovoj klasi.
Jedno je povuklo drugo i eto novog trenda.
Ok za okvir se slažem ali meni je iskreno nepotrebno staklo na poleđini.Plastika za višu srednju klasu bila je nezamisliva do skoro, a sada i o tome govorimo...
To i nekako može da se sagleda kroz prizmu praktičnosti, ali plastičan okvir umesto aluminijumskog ne razumem u ovoj klasi.
Jedno je povuklo drugo i eto novog trenda.
Procesor, kamera, ip zaštita...Honor 200 za 57000din ili PRO verzija za 68000din kod operatera?
Koje su glavne razlike izmedju ta dva telefona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari