Šta je novo?

Honor 200 Pro

Da li Honor 200 ima neki svoj skin kao npr. Samsung ili je klot, čist android kao Motorola ?

Da li Honor 200 ima neki svoj skin kao npr. Samsung ili je klot, čist android kao Motorola ?
Ima svoj UI MagicOS, koji je odličan. Sličan sa Huawei-jevim EMUI.

Uglađen, fukcionalan, sa obiljem korisnih opcija.

Preporučujem da pregledaš neki retail primerak u radnjama i vidiš kako to izgleda.

Meni je odličan, tako da sam sa novim telefonom ostao na istom korisničkom interfejsu, koliko sam navikao na njega...

Kako da mi 200 pro prepozna Huawei Watch 3 pro?

Probao sa Honor Health aplikacijom?

Ne znam kako je onda sa azuriranjima aplikacije, da li moras da je brises?

Ako si imao Huawei to je isti 90% samo sto se zove kod Honora Magic OS a kod Huaweia se zvao EMUI. Ja sam imao mate 20 pro i p30 pro tako da dan danas volim taj skin svidja mi se. Uz Samungov one ui to je po meni najstabilniji skin u android svetu.

Jos ne mogu namestiti da mi na watch 3 pro stizu obavestenja sa vibera i whatsup. Ne sećam se gde se to namešta

Poslednja izmena:
Jos ne mogu namestiti da mi na watch 3 pro stizu obavestenja sa vibera i whatsup. Ne sećam se gde se to namešta
U app Huawei zdravlje, odaberes sa kojih aplikacija zelis obavestenja na sat

Kakva su iskustva sa H200 non-pro za sada?
Jel znate koji tip memorije za storage koristi? Vidim da se tu i tamo neko zali da je UFS2.2 umesto 3.1 ili 4.0.
Jel se primecuje to u nekom normalnom koriscenju?

Jel mogu da se nadju normalna zastitna stakla za H200? Koliko sam uspeo da vidim, on nema zakrivljen ekran, tako da se nadam da nema problema sa staklima koja se odlepljuju. Onaj hydro-gel ili sta je vec, apsolutno ne podnosim, tako da mi to nije uopste opcija.

Ako si imao Huawei to je isti 90% samo sto se zove kod Honora Magic OS a kod Huaweia se zvao EMUI. Ja sam imao mate 20 pro i p30 pro tako da dan danas volim taj skin svidja mi se. Uz Samungov one ui to je po meni najstabilniji skin u android svetu.
Imao sam Huawei ali davno..kako su ukinuli GMS za Huawei nisam imao ni jedan model.
Kada sam ga koristio bio sam i više nego zadovoljan. To mi je najbolja marka telefona..šteta što su ih zeznuli sa Google servisima.

Ima zakrivljen ekran, ufs je 2.2, ali tel jako lepo radi. Kamera odlicna. Ja sam poručio neki hidrogel ali nisam jos zalepio jer na ekranu i dalje imam onu fabricku. Do sad sam na poslednja dva tel koristio hidrogel i meni je skroz ok.

Ta fabrička folija nije za korišćenje telefona,to je zaštita za transport.Telefon ne radi dobro sa tom zaštitnom folijom,lično se uverio kada sam je skinuo sa 200pro,kao da je bez folije dve klase bolji telefon.

To znam, naročito se tek onda vidi kakav je ekran i koliko je dobar.Ali i ovako radi bez problema, a nervirae ako folija nije lepo zalepljena 🙄

Kakva su iskustva sa H200 non-pro za sada?
Jel znate koji tip memorije za storage koristi? Vidim da se tu i tamo neko zali da je UFS2.2 umesto 3.1 ili 4.0.
Jel se primecuje to u nekom normalnom koriscenju?

Jel mogu da se nadju normalna zastitna stakla za H200? Koliko sam uspeo da vidim, on nema zakrivljen ekran, tako da se nadam da nema problema sa staklima koja se odlepljuju. Onaj hydro-gel ili sta je vec, apsolutno ne podnosim, tako da mi to nije uopste opcija.

Ima zakrivljen ekran, ufs je 2.2, ali tel jako lepo radi. Kamera odlicna. Ja sam poručio neki hidrogel ali nisam jos zalepio jer na ekranu i dalje imam onu fabricku. Do sad sam na poslednja dva tel koristio hidrogel i meni je skroz ok.
Iskreno nisam siguran odakle vam informacija da je ufs 2.2, to tvrdi samo prvi rezultat na gugl pretrazi... I to netačno...
Evo rezultata testa memorije kod mene, rekao bih da je ufs 3.1 kada pogledate max write i read speed.

H200pro ima ufs 4.0, zasigurno.

Prilozi

• Screenshot_20241009_014234_com_Saplin_CPDT_MainActivity.jpg
    Screenshot_20241009_014234_com_Saplin_CPDT_MainActivity.jpg
    78.4 KB · Pregleda: 30
Ako je pro 4.0 onda je obican na 3.1
Na kraju, mislim da je i nebitno, jer tel stvarno jako lepo radi i nema nikakvih problema

Kakva je baterija na H200 vs H200 Pro? Verujem da non Pro ima bolju bateriju zbog slabijeg procesora, ali kakva su realna iskustva?

Zar nije ekran ono sto su pre zvali 2.5D kod H200? Nisam ga jos video uzivo, ali mi tako deluje na snimcima, a i na sajtu postoje razlike izmedju H200 i H200 Pro. H200 Pro ima ocigledno zakrivljenu ivicu, kao na H90 recimo.

Pogledajte prilog 461553
Dobra paralela za H200, jeste nekadašnji 2.5D, ko odavno prati smartfone. 😀 Samo koliko pamtim 2.5D je imao znatno višu ivicu od kućišta telefona, za razliku od H200 gde je sve mnogo elegantnije.

Iskreno nisam siguran odakle vam informacija da je ufs 2.2, to tvrdi samo prvi rezultat na gugl pretrazi... I to netačno...
Evo rezultata testa memorije kod mene, rekao bih da je ufs 3.1 kada pogledate max write i read speed.

H200pro ima ufs 4.0, zasigurno.
I moj magic 6 pro ima ufs 4.0 ako ne gresim ali su nam rezultati dosta drugaciji?
Ispada 200 Pro duplo(negde i vise) sporiji u ovom benchmarku?
1000027620.jpg

Koliko sam razumeo, rezultati koje je @StefanR90 okacio su od H200, ne Pro varijante. Na non-pro verziji UFS4.0 definitivno nije, a iskreno nemam pojma kolike bi vrednosti trebalo da budu da bi bio 3.1 i da li su dobri rezultati koje je okacio.

Bice da si u pravu, nisam dobro procitao njegov post.
Ako ima neko 200 Pro da pokrene test, radoznao sam koji su rezultati.
Program se zove CPDT Benchmark i besplatan je na playstore-u.

Evo sa H200 Pro.

Prilozi

• Screenshot_20241009_121845_com_Saplin_CPDT_MainActivity.jpg
    Screenshot_20241009_121845_com_Saplin_CPDT_MainActivity.jpg
    77.4 KB · Pregleda: 69
H200 Pro
Svaki put kad pokrenem dobijam drugačije rezultate, mada max vrednost su skoro iste.

Prilozi

• Screenshot_20241009_122127_com_Saplin_CPDT_MainActivity.jpg
    Screenshot_20241009_122127_com_Saplin_CPDT_MainActivity.jpg
    76.3 KB · Pregleda: 55
Da, kod mene je H200 model.

Gledaju se max vrednosti, one su uvek iste ili jako slične pri merenju.
Evo tabele, gleda se "up to" vrednost.

Prilozi

• Screenshot_20241009_132807_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20241009_132807_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    46.3 KB · Pregleda: 118
Nazad
Vrh Dno