Šta je novo?

Honor 200 Pro

Jel moguće da raspravljate o tim stvarima?
99% korisnika neće primetiti razliku u brzini memorije ljudi bre!

Jel moguće da raspravljate o tim stvarima?
99% korisnika neće primetiti razliku u brzini memorije ljudi bre!
Evo ja ne bih primetio, ne igram vise igrice, ne slikam toliko, bitna mi je fluidnost, da mi u toku razgovora telefon nestavlja na hold pa da tu istu osobu pozove ili neku random kao sto mi radi (Poco F3), solidna baterija ...

Klasična stvar kao bilo šta drugo... Kupiš auto i voziš, ne gledaš da li je 1.4 ili 2.0, gledaš da je dobra kupovina i rentabilan... Ali razlika se oseti na uzbrdici kada ga pretovariš.
Isto tako i sa telefonima, ko ume da ih optereti može da oseti razliku, za instagram, Fb i youtube svaki će da šljaka.

Jedan mali problem:
Prešao sam sa P40 Pro na 200 pro. Problem je sa viberom.
Od kada sam ga ponovo instalirao na honor često se dešava da slike koje pošaljem, primaoc ne može da otvori.
Ima li Viber neku glupu opcoju koju moram da isključim da bi to radilo kako treba?

Point-and-Shoot fotka od malopre, u neosvetljenom delu iza zgrade (sve na auto). Provericu kasnije i na racunaru, ali na telefonu mi izgleda vise nego OK 🙂

Prilozi

• IMG_20241010_192848.jpg
    IMG_20241010_192848.jpg
    170.4 KB · Pregleda: 140
Da li ste kupovali orginalne punjace ili koristite neke druge modele i koje?

I ja kod kuce koristim onaj koji sam dobio uz P30, a par puta sam dopunio u kolima nekim Baseus punjacem i kablom, radi bez problema Super Charging.

Da li neko ima preporuku za wireless charger?

Jel može nekako da se isključe ovi predlozi za aplikacije?

Prilozi

• IMG_20241016_214846_edit_4017191931799.jpg
    IMG_20241016_214846_edit_4017191931799.jpg
    128 KB · Pregleda: 72
Sinu umire fon i videh da Honor ima akciju, rekoh ajd da proverimo u Mediamarkt kako izgleda. Svideo mu se 200 Pro i srecom, nije ga bilo na stanju, cena na akciji 600e. Dodjemo kuci i proverim online direkt kod Honor - 512e + poklon 100w punjac.
Narucim, stigne danas i stvarno sam se prijatno iznenadio sa kvalitetom svega, pogotovo zvuk nisam ocekivao da bude tako dobar :)
Kada dodje vreme za zamenu mog, definitivno uzimam Honor u razmatranje.

Sinu umire fon i videh da Honor ima akciju, rekoh ajd da proverimo u Mediamarkt kako izgleda. Svideo mu se 200 Pro i srecom, nije ga bilo na stanju, cena na akciji 600e. Dodjemo kuci i proverim online direkt kod Honor - 512e + poklon 100w punjac.
Narucim, stigne danas i stvarno sam se prijatno iznenadio sa kvalitetom svega, pogotovo zvuk nisam ocekivao da bude tako dobar :)
Kada dodje vreme za zamenu mog, definitivno uzimam Honor u razmatranje.
Ja sam nasao na oglasu, nov nedelju dana, iz A1 ugovora, covek trazi 450e
Ja sam nasao na oglasu, nov nedelju dana, iz A1 ugovora, covek trazi 450e
Ja se razmisljam da ce naredni telefon, kad ovaj moj ode u vecna lovista, i ako nastave sa ovakvom politikom takodje biti najverovatnije Honor

Neki utisci nakon ~nedelju dana koriscenja telefona H200 Pro.
Sve sljaka prilicno brzo i glatko, cinjenica da je ekran zakrivljen mi ne smeta toliko koliko sam mislio da ce mi smetati. Sam ekran i prikaz na njemu je fenomenalan, dodje mi bukvalno samo da ga gledam da bih uzivao u njemu.
Baterija realno drzi oko dan i po, mozda moze i duze ako se pusti bas do nule.
Punjenje sa starijim Xiaomi punjacem (oko 30w, nisam siguran) traje osetno duze u odnosu na Xiaomi, ali sta ces, i baterija je primetno veca.
Fotke odlicne, iako malo previse mekane za moj ukus - cini mi se da se previse oslanja na AI da bi ispeglao sliku, ali ok, uvek je tu Pro mod i RAW fajlovi. One portretne fotke bas imaju neki dobar smek, ali pretpostavljam da ce mi brzo dosaditi.
Ono sto mi se uopste ne svidja jeste vibracija, koja je skoro pa nepostojeca i prednja kamera koja ima uzi FOV u odnosu na stari Xiaomi i prilicno uzi u odnosu na Honor 90 koji takodje imamo u porodici. Za selfije i nije toliko problem - oseca se da je uzi kadar, ali nije strasno, ali izgleda da je softverski nekako reseno tako da 3rd party aplikacije dobijaju stream koji je zapravo 1.2x originalni FOV, sto ce reci da mi je na Viberu, prilikom video poziva, kamera bas primetno zumirana, da tako kazem.

Jel ima neko resenje za ovaj problem?

Najbolja plastika koju sam imao na nekom mob.
Plastika za višu srednju klasu bila je nezamisliva do skoro, a sada i o tome govorimo...
To i nekako može da se sagleda kroz prizmu praktičnosti, ali plastičan okvir umesto aluminijumskog ne razumem u ovoj klasi.

Jedno je povuklo drugo i eto novog trenda.

Plastika za višu srednju klasu bila je nezamisliva do skoro, a sada i o tome govorimo...
To i nekako može da se sagleda kroz prizmu praktičnosti, ali plastičan okvir umesto aluminijumskog ne razumem u ovoj klasi.

Eh, pamtimo je i u višoj (S5, Lumia serija), tek je to HTC M8 "promenio". Pogotovo sad u eri kada je maska pitanje zdravog razuma, skoro i da je nebitno.

Ali neću da lažem, i ja volim "flagship" izradu, hoću metal, hoću staklo.

Imao je HTC i pre toga modele od kvalitetnih materijala, ali su One M7 i M8 prvi skrenuli pažnju. U to vreme (2010-2014) htc i sony su dominirali po kvalitetu izrade telefona, posebno u odnosu na Samsung, a najdrastičnija razlika je bila 2014. godine, u vreme sramotno loše napravljenog S5 (sa jedne strane) i odlično izrađenih M8, Z2/Z3. Čim je Samsung konačno prešao na bolje materijale i dizajn (S6 i S7), e onda su i njihovi fanovi/korisnici počeli da insistiraju na tome.

Ok za okvir se slažem ali meni je iskreno nepotrebno staklo na poleđini.
Prije koji dan mi je honor 200 ispao i nista mu se nije dogodilo a nosim ga bez maskice ili kakve folije. Sad bi li staklo puklo ili ne to neznam ali ne trebam se za to misliti.
Brat mi je imao poco f3 nosio ga uvijek u maskici i jedan jedini put je skinuo i bas tada sklizni sa staklenog stola koji nije bio visok i cekao ga je 10ak dana da se vrati sa servisa
Prije honor 200 imao sam samsung a52s.Oba su od plastike ali na honoru neuporedivo bolje djeluje

Honor 200 za 57000din ili PRO verzija za 68000din kod operatera?
Koje su glavne razlike izmedju ta dva telefona?

Honor 200 za 57000din ili PRO verzija za 68000din kod operatera?
Koje su glavne razlike izmedju ta dva telefona?
Procesor, kamera, ip zaštita...
H200 vrlo dobar, H200 pro odličan. Za standardne korisnike h200 zavrsava odlican posao. H200 do pre neki dan bio na akciji 49900, h200 pro do pre dve nedelje bio 59900.
Mozda da sacekas opet neku od akcija

Nasao sam Honor 200 obican za 43200 din, samo ne znam jel pouzdana radnja, ali kucajte na eponudi pa proverite

Nazad
Vrh Dno