Šta je novo?

Hisense televizori

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hm, sad ga ni kod mene nema. Bio je do pre par dana u app store 100% sam siguran

Рекламе се појављују само када се користи мени тв и апликације? Нема их приликом избора и коришћења хдми улаза?

Рекламе се појављују само када се користи мени тв и апликације? Нема их приликом избора и коришћења хдми улаза?
Samo na onom Home menu-u, gde su uvek i bile, samo sto su sada osim reklama za random kontent aplikacija koje imas, dodali i reklame za random komercijalne proizvode, tipa Orbit Zvake.

Користим само хдми улазе на тв, тв бокс, ми бокс и сл те ни не улазим у хоме мени тв.

Da li neko ima problem sa lipsync na hisense u7q pro? Posle nekog vremena zvuk kasni kad se gledaju kanali na kablovskoj preko hdmi, dok npr youtube radi normalno. Onda mora tv da se ugasi i upali da bi se zvuk vratio u normalu. Zna li neko do cega je to? Sve opcije za motion su iskljucene i ne koristim soundbar.

jel ima neko problem sa dolby vision reprodukcijom, mislim na piratizovane verzije fajlova najcesce je profile 5 level 6 znaci bez fallbacka na hdr samo dovi, prikaze sdr format slike i boje su onako isprane sa zeleno ljubicastim kontrastom?

na osnovu iznetog deluje da ti profili nisu podržani
više o DV u ovoj temi:

Pogledaj Lip Sync opciju...
Nije do lip sync, probao sam sve opcije 0, 3 ... isto bude.

Takodje nije ni do boxa, na drugom starijem tv-u radi normalno. Sve aplikacije na samom tv-u isto rade normalno jedino kada tv dobija sliku preko hdmi pravi problem.
Verovatno je nesto sa telekomovim IRIS-om i njihovim kutijama od pre Hrista.

Nije do lip sync, probao sam sve opcije 0, 3 ... isto bude.

Takodje nije ni do boxa, na drugom starijem tv-u radi normalno. Sve aplikacije na samom tv-u isto rade normalno jedino kada tv dobija sliku preko hdmi pravi problem.
Verovatno je nesto sa telekomovim IRIS-om i njihovim kutijama od pre Hrista.
Kod mene isto kasni,na hdmi koji mi je povezan preko soundbara,vratim se na tv zvucnik pa opet na acr i vrati se sve u normalu do sledeći put 😂

Mozda pomogne da u podesavanjima CEC prelaskom na Normal pa ponovo na Pojacan format dodje do promene?

Šta se dešava sa reklamama? I dalje su tu? Ugasili su ih?

Neke vesti bi dobro došle 😄

Baner sa preporukama filmova je i dalje tu, ali su reklame iskljucene.
Kod mene nisu i ne mogu da se iskljuce, ali kao sto rekoh, taj baner stoji tu na svakoj VIDA-i, vec 5 godina, samo sto je nekad reklama za tipa seriju ili Rts Planetu, a nekad je reklama za Plazma keks. Tako da je suvisno davati ikakav znacaj vise tome, tu je gde je vec odavno i nije se menjalo.
Cisto da ne potpitujete vise, ako nekom smeta sto mu sad na pocetnom ekranu umesto reklame za, na primer seriju Prijatelji, u istom prozorcetu stoji reklama za Rosa vodu, onda bolje odmah odustanite od ovog brenda i promenite temu i proizvodjaca televizora.

izvini ali ko obraća pažnju šta je na početnom ekranu TV? što troše ti internet za reklamu koja se vrti na strani na kojoj se ja ne zadržavam duže od 1 sekunde

izvini ali ko obraća pažnju šta je na početnom ekranu TV? što troše ti internet za reklamu koja se vrti na strani na kojoj se ja ne zadržavam duže od 1 sekunde
Dok je god ovakvog misljenja, bice i reklama i to preko celog ekrana.

Meni mnogo veci problem sto nema Yettel aplikacije za Vidda nego reklame, a koliko vidim mrka kapa za ovo, iako mi je Slovenac iz direkcije Vidda obecava da ce brzo

Da li ste vi sigurni da nema reklama i na drugim platformama recimo LG televizorima, nesto nisam siguran...

de-der, postaće reklamna agencija ova tema nastavi li se o ovome.

zna li se šta za ovogodišnju ponudu modela (televizora, ne reklama)? pretpostavljam da je slovo T

Nazad
Vrh Dno