Branko Petrovic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2020
- Poena
- 95
Definitivno nema HBO max.Ima na EON ako ti nesto znaci.
Ja sam do pre par meseci imao u7qf, i hbo max se pojavljivao vise puta u zadnjih godinu dana na kratko i onda nestane. Kao da su testirali nesto, al eto.50u7qf ima li neko HBO max ili ga i dalje nema iz nekog razloga?
Samo na onom Home menu-u, gde su uvek i bile, samo sto su sada osim reklama za random kontent aplikacija koje imas, dodali i reklame za random komercijalne proizvode, tipa Orbit Zvake.Рекламе се појављују само када се користи мени тв и апликације? Нема их приликом избора и коришћења хдми улаза?
Nije do lip sync, probao sam sve opcije 0, 3 ... isto bude.Pogledaj Lip Sync opciju...
Kod mene isto kasni,na hdmi koji mi je povezan preko soundbara,vratim se na tv zvucnik pa opet na acr i vrati se sve u normalu do sledeći put 😂Nije do lip sync, probao sam sve opcije 0, 3 ... isto bude.
Takodje nije ni do boxa, na drugom starijem tv-u radi normalno. Sve aplikacije na samom tv-u isto rade normalno jedino kada tv dobija sliku preko hdmi pravi problem.
Verovatno je nesto sa telekomovim IRIS-om i njihovim kutijama od pre Hrista.
Baner sa preporukama filmova je i dalje tu, ali su reklame iskljucene.Šta se dešava sa reklamama? I dalje su tu? Ugasili su ih?
Neke vesti bi dobro došle 😄
Kod mene nisu i ne mogu da se iskljuce, ali kao sto rekoh, taj baner stoji tu na svakoj VIDA-i, vec 5 godina, samo sto je nekad reklama za tipa seriju ili Rts Planetu, a nekad je reklama za Plazma keks. Tako da je suvisno davati ikakav znacaj vise tome, tu je gde je vec odavno i nije se menjalo.Baner sa preporukama filmova je i dalje tu, ali su reklame iskljucene.
To ako su preporuke filmova ili aplikacija mi je vizuelno i prihvatljivo,ali samo da nema orbit žvaka i tih reklamaBaner sa preporukama filmova je i dalje tu, ali su reklame iskljucene.
Ako prelistas strane unazad, videces da izgleda mnogo ljudi obraca xDizvini ali ko obraća pažnju šta je na početnom ekranu TV? što troše ti internet za reklamu koja se vrti na strani na kojoj se ja ne zadržavam duže od 1 sekunde
Dok je god ovakvog misljenja, bice i reklama i to preko celog ekrana.izvini ali ko obraća pažnju šta je na početnom ekranu TV? što troše ti internet za reklamu koja se vrti na strani na kojoj se ja ne zadržavam duže od 1 sekunde
dok god vi pravite reklamu reklami biće i dalje, da je jednostavno ignorišete bile bi povučeneDok je god ovakvog misljenja, bice i reklama i to preko celog ekrana.
Toliko pogrešna izjava da ne vredi uopšte ulaziti u polemiku s ljudima ovakvog stava.dok god vi pravite reklamu reklami biće i dalje, da je jednostavno ignorišete bile bi povučene
Tako je, slažem seToliko pogrešna izjava da ne vredi uopšte ulaziti u polemiku s ljudima ovakvog stava.
Dao bi ja vama reklamu od 3 minuta svaki put kad upalite TV.
Iz prve ruke za Samsung i LG - nema ni blizu.Da li ste vi sigurni da nema reklama i na drugim platformama recimo LG televizorima, nesto nisam siguran...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari