drago mi je da te moji postovi zabavljaju, nadam se da nisi jedini, kakav je to forum bez zabave ?
ako dovoljno ljudi zabavim mozda i ja postanem V I P jednog dana ;-)
Cekaj, pa nije valjda da ti to bezvezno "VIP" sto stoji ispod mog nicka toliko bode oci, kada si se bas na to osvrnuo? ;-)
ako si pazljivo procitao moj post dok si se smejao, nisam rekao da promenis maxtore, nego dobavljace koji valjaju hardove sumnjivog porekla ( ako jos uvek rade, mislim ti snabdevaci-dobavljaci )
Procitao sam bas kako treba, te sam se osvrnuo bas na dobavljace... tih istih Maxtor-a. U 21. veku
mogao bi da okacis smartove tih tvojih maxtora koji se raspadaju ( posle koliko godina kazes ? ) pa da nesto korisno vidimo, ko zna mozda se i nasmejemo, ja sam moj okacio pa moze se pogleda cinjenicno stanje.
Vrlo rado bih - kada bi uopste hteli da saradjuju

Jedan cangrlja k'o blesav cim se upali, te blokira masinu pri butovanju... drugi valjda ima bad sectore, mada cini mi se da moze da mu se ocita health - a tamo sta sam video, bilo je da ti se oci razrogace, CRVENI SE NA SVE STRANE!!!
U stvari, sad se setih - imam i treceg, a vala i cetvrtog :d, koji su kao u "voznom stanju", kojima S.M.A.R.T. takodje ima po nekoliko zutih i crvenih polja, death time davno proreknuto... ali, kao, krckaju i dalje, raduckaju nekako

To cu bas da ti okacim prvom prilikom, jer nisu kod mene, vec u ta dva kompa...
Inace su one famozne 40GB i 80GB serije, DiamondMax Plus 8 i 9, one jezive sto ih je pola pocrkalo

... a ne znam tacno koliko su stari, mada mislim da mozes da naslutis na osnovu serija
neznam koje si godiste al proglasiti maxtor krsavela kompanijom je bar isti toliki biser kao i zastupanje stava da je jedna od najboljih investicija u hardver ssd od 60-120gb cija je cena oko 10-25k dinara.uvek me zabaljaju takvi postovi, a ja stojim iza svega sto sam rekao.

Godiste sam '81, te sam dovoljno godina sprcao u dupe da znam vrlo dobro o cemu pricam... a sto se famozne price o famoznim SSD-ovima tice - jednog dana ces i ti probati to "cudo", pa cemo da vidimo sta ces onda da pricas ;-)
p.s.
maxtor verovatno nema hard od dva TB ( pod svojim imenom ), ali verujem da u svim danasnjim hardovima postoji bar jedan maxtorov patent ( sta to bese patent ), inace se ne bi spojio sa Seagateom ne ?
A zato se spojio sa Seagate-om... zbog neverovatnog kvaliteta?
I nije "verovatno", vec je sasvim sigurno da Maxtor pod svojim imenom nema hard od 2TB.
To sto ti - opet "verovatno" - gadjas da je Seagate-ov hard od 2TB u stvari Maxtor... ne bih o tome
a CAR-e kako i sam rece, ce da vidimo za sedam godina dal ce raditi moj maxtor ili tvoj ssd .
cheers
'Ajde vazi se... iako, sasvim sigurno, taj isti SSD nece biti u mojem vlasnistvu, jer zaista nemam nameru toliko dugo da ga drzim u kompu, te volim da sam u korak sa tehnologijom i da me nista ne sputava - kao tebe taj Maxtor
Ali videcemo hoce li ga biti medju zivima - u sta sam potpuno uveren :smoke:
cheers