Zašto ne bi bilo. Sadržaj i titlovi prilagođavaju se lokaciji sa koje pristupaš.Да ли на аргентинском 4К пакету има Српски титл?
Zašto ne bi bilo. Sadržaj i titlovi prilagođavaju se lokaciji sa koje pristupaš.Да ли на аргентинском 4К пакету има Српски титл?
Za sada nista, videcemo.Je l Vam stigao mejl da se menjaju uslovi za HBO od 23.10.?I da li to znaci da ce kao i Netflix moci jedan slot tv a ostala 3 racunar ili laptop?
Придружујем се овомеStigao ali ja to ne citam😂😂😂
E, nazdravlje onda....uslovi važe za sve, inače ne bi obaveštavali sadašnje korisnike. druga stvar su paketi
Не знам који је уређај у питању?Jel su još nekome "pukli" filmovi? Odnosno nemaju play dugme nigde ili sam ja slep.
Pogledajte prilog 506423
Serije sve normalno, dok filmove jedino mogu da pustim ako ih imam u continue watching
Isto je i na iOS aplikaciji
Ja sam se zaista potrudio, jer sam načuo nešto o poskupljenju, ali odustao sam posle 3 minuta čitanja.Stigao ali ja to ne citam😂😂😂
Pa screenshot je sa web aplikacije a napisao sam i iOS da ne radi.Не знам који је уређај у питању?
Ја управо одгледао филм нормално на Сонију, Андроид ТВ.
2 uređaja i FHD, standard paket je kod svih operatera.Imam par pitanja za aplikaciju.
Ako neko koristi preko SBB-a, posto na njihovom sajtu stoji da dozvoljavaju na 2 uredjaja i u Full HD formatu, da li je to mozda stari tekst koji nisu menjali, ili jednostavno to je maksimalna rezolucija, nema 4k?
Jer, kada hocu da se registrujem preko Max app, tacno stoji imas pravo 2 uredjaja i FHD, a druga opcija ja 4 uredjaja i 4k...
Preko SBB je jednostavnije jer imam nalog tamo, zato razmisljam...
Takodje, posto nisam placao neki servis online, pitanje / da li ima dodatnih troskova uracunatih u cenu koja stoji za cenu streaminga, neki porezi i to, ili prosto banka samo uradi konverziju din u eu i to prodje bez problema...?
uslovi korišćenja nisu za to. za promene cena i/ili paketa idu posebna obaveštenjajer sam načuo nešto o poskupljenju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari