Zašto ne bi bilo. Sadržaj i titlovi prilagođavaju se lokaciji sa koje pristupaš.Да ли на аргентинском 4К пакету има Српски титл?
Zašto ne bi bilo. Sadržaj i titlovi prilagođavaju se lokaciji sa koje pristupaš.Да ли на аргентинском 4К пакету има Српски титл?
Za sada nista, videcemo.Je l Vam stigao mejl da se menjaju uslovi za HBO od 23.10.?I da li to znaci da ce kao i Netflix moci jedan slot tv a ostala 3 racunar ili laptop?
Придружујем се овомеStigao ali ja to ne citam😂😂😂
E, nazdravlje onda....uslovi važe za sve, inače ne bi obaveštavali sadašnje korisnike. druga stvar su paketi
Не знам који је уређај у питању?Jel su još nekome "pukli" filmovi? Odnosno nemaju play dugme nigde ili sam ja slep.
Pogledajte prilog 506423
Serije sve normalno, dok filmove jedino mogu da pustim ako ih imam u continue watching
Isto je i na iOS aplikaciji
Ja sam se zaista potrudio, jer sam načuo nešto o poskupljenju, ali odustao sam posle 3 minuta čitanja.Stigao ali ja to ne citam😂😂😂
Pa screenshot je sa web aplikacije a napisao sam i iOS da ne radi.Не знам који је уређај у питању?
Ја управо одгледао филм нормално на Сонију, Андроид ТВ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari