Šta je novo?

HBO Max

… sada Netflix Max, po pitanju pretplate, može da radi šta želi… jedino Skyshowtime, Paramount i ostali, ostaju kao velika konkurencija… Disney ima uticaja, takodje…

Po meni, bolje da 2,3 servisa pa da se odlucim sta cu placati. Ovako, placam 4,5 a mogao bi i vise ali sto je previse,previse je.

Ma ovo HBO mako Hotel Transilvaniju, Garfilda, Kung fu pandu?
Htedoh da pustim nesto od navedenog deci medjutim cvrc, Garfilda znam da smo gledali na HBO i da me Kicici odusevio kako sinhronizovao, vidim ima Garfilda na Netfliksu ali bez nase pa i Hrvatske sinhronizacije

То раде већ годинама.

Ako kojim slucajem Netflix kupi Max i spoji ga sa svojom platformom, cisto sumnjam da ce cena Netflixa ostati ista. Osim ako ne bude neka fora kao sa Disney i Hulu, pa tipa Hulu i dalje moze odvojeno da se pristupi. Naravno, pod uslovom da ne mora da se kupi Disney, da bi se imao Hulu.

Ako budu prebacivali celi Max katalog u Netflix app, nadam se da će da prebace i titlove, a ne kao dosad bez titlova pojedini HBO sadržaj na Netflixu.

Mozda zadrze prevodioca, pa nastavi da radi za Netflix. 😀

HBO rešio da obori rekord sa brojem promena imena na benchmark temama😂

Ako i nekim slučajem bude bolje kao striming servis, sto je malo verovatno, ovo je bez dileme užasno loše za buduću produkciju sadržaja… sem za ljude koji vole netflix sapunice i laku razbibrigu…

Tačno bi im zabranio poslovanje bez lokalizovanog sadržaja.

Da je obrnuto ovo bi bila bolja vest HBO je uvek imao bolji pristup tržištu gde nudi svoju uslugu. Od saradnje sa lokalnim kablovskim operaterima do kompletnog sadržaja sa prevodom i lokalnu sinhronizaciju. I da ostanu odvojeno ko hulu i Dizni HBO ne bi imao više Diskaveri i sport koji su oni ekskluzivno prenosili.

@ewfd154 Pa i ne moraju. Dovoljno je da počnu da prebacuju HBO Max sadržaj i na Netflix, i svi oni koji plaćaju dve pretplate, ugasiće HBO, jer šta će im ako taj sadržaj imaju i na Netflix-u. Problem su svi oni koji nemaju lokalizovan Netflix na svom jeziku, kao ni titlove i sinhronizaciju sadržaja, oni će najviše izgubiti.

Deal will not close until Q3 2026 after Warner Bros has split its networks into a separate company
Tu se misli na odvajanje HBO i Discoveryja, te kanala poput CNNa...

Ма дај. Ја сам увек више волео ХБО од Нетфликса. Заправо Нетфликс ми је по квалитету и понуди трећи иза и Скаја. Да се разумемо сви они пропагирају и држе се дрљавог воук елемента у својим "остварењима" али Нетфликс је баш шит што се тиче оригиналног садржаја, углавном. Нарочито ако је амерички.

Нисам погледао један једини филм са оном значком Н на филму а да вреди нечему. Џабе им познати глумци који учествују у њима.

Тек је лоша вест због локализације. Озбиљно ћу да кренем да размишљам да се вратим комплетно на пиратерију и Реал Деброд, а не желим то јер су ми три сервиса која имам таман фина мера за ово и допада ми се овако како је сада.😡

Dobijanje odobrenja za spajanje nije izvesno, ne samo u SAD, već i u evropskim državama gde zajedno Netflix i HBO Max na pojedinim tržištima drže preko 50% udela u strimingu.

Ima li ko problem sa aplikacijom na Android Boxu posto mi konstantno secka slika sta god da pustim.Deinstalirao ponovo,obrisao kes i isto.
EDIT:da sam sebi odgovorim,ponovo sam pokrenuo Box i proradilo. 😉

Poslednja izmena:
Ono što je najtužnije u celoj ovoj priči oko preuzimanja HBO-a je da biseri poput The Wire, The Sopranos, Band of Brothers, Six Feet Under, Deadwood, Chernobyl, True Detective, Rome, Todd McFarlane's Spawn i drugi više neće biti snimani. Teror mediokriteta ne samo da se nastavlja već se i zahuktava. Bolje da se vežemo!

Daleko bi bolje po industriju bilo da ih uzme Paramount.

Ako ih se dočepa Netflix, teško nama.

Ne bih rekao da je Paramount manje zlo. Kada pogledaš koji su motivi iza kupovine i ko su ljudi koji finansijski i logistički stoje iza Paramounta, deluje da je Netflix čak i manje zlo.

Nazad
Vrh Dno