Zivo me interesuje greje li se zaista vise od Buldija.
Kad covek procita tvoje postove u ovoj sobi i epsku seriju o tvom apgrejdu koji traje pola decenije, naravno da je smesno. Te cekas sendija, te ajvija, te hasvel, te sad hoces, te neces, savetujes, mudomrsis, insistiras od ljudi da nesto rade (sa kojim pravom zanima me, koga briga da li si ti zadovoljan ili nisi), izigravas nekog moderatora, panelistu, ko zna sta si ti utripovao u svojoj glavi i jos delis lekcije ljudima koji znaju jedno 500-750x vise o kompovima od tebe.
Uce studenti o tvom stanju uma na medicini, majke mi!
Uce studenti o tvom stanju uma na medicini, majke mi!
...ovaj, greska u koracima sine! Ne radi se o tome da li se nekome svidja tvoje misljenje (noubadi kerz), radi se o tome da je tvoj stav bezobrazan i iritantan! Zauzeo si neki stav komadanta-experta ovde a daleko si od svakog znanja (iskustvo da ti i ne spominjemo), plus izdajes "naredbe" drugima kao shvabe u onim uniformama.Kome se ne sviđa NE MORA da komentariše ono što pišem
Zemljace, ovo je forum, a ne otoman kod psihijatra. Tamo idi, pa lepo zalegni, opruzi noge i onda lagano, nadugacko i nasiroko, o svemu sto te tisti i muci. Pocni sa Hasvelom i uncore frekvencijom, moj savet.Kome se ne sviđa NE MORA da komentariše ono što pišem, jasno sam to mnogo puta rekao !!! Nadam se da sam bio jasan, ako treba biću još jasniji jer pojedini od vas to itekako ZASLUŽUJU. Da ne imenujem te članove...
Ma nemoj... ti ga pozivas? Da p(r)ocisti... ali da to bude bez kazni/opomena?Ono što treba je da moderator počisti ovu temu od nepotrebnih prozivanja, i ja ga pozivam da to uradi ali bez deljenja bilo kakvih kazni i opomena. Hvala na razumevanju.
Zivo me interesuje greje li se zaista vise od Buldija.
![]()
Kako je moguce da procesor radi sa ovako malim naponom? :O Ili ja nesto ne vidim?
uzmi ivicu,i uzivaj!Ja još od najave čekao Haswel za neki upgrade, ali izgleda da će se čekanje nastaviti... bedak...
Ma oni su to namerno ogranicili.
Sledece godine ne moraju nista cackati, samo staviti bolju zvaku i podici OC potencijal za 200-300Mhz i eto novog ubrzanja u Haswell Next Gen.![]()
uzmi ivicu,i uzivaj!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari