Ma ne vjerujem ja u ove testove, ispada core i7 4770k jednak kao 3770k sto bi izbacali procesor nema ovo veze s vezom nista dok ne izadju zvanicni testovi.
Get in line.Ne verujem da ću da preskočim Haswell jer za mene je ionako svaki novi komp OGROMAN napredak, ako pogledate šta sada imam videćete i zašto ovako govorim.
Sta ima znacajno osim vise SATA3 portova? Ne secam se da ima nesto vredno paznje na Z87.Najveće poboljšanje biće svakako Z87 čipset i velike novine na Z87 matičnim pločama. To će biti veoma veliki napredak, kada su ploče u pitanju.
Sta ima znacajno osim vise SATA3 portova? Ne secam se da ima nesto vredno paznje na Z87.
Ovaj moj 2500k je tako dobra kupovina i dokaz da tehnologija procesora iz godine u godinu slabo napreduje, sve za dlaku :d
moj 2600k jos bolji![]()
Mislim da mi kao krajnji korisnici ovakve kašičice NISMO ZASLUŽILI i da sa pravom očekujemo prave dobitke, a ne BEDNIH 3 do 5 %...
Tu gresis. Za sve je kriva slaba prodaja desktop kompjutera i procesora a za to su upravo krivi krajnji korisnici. Ocekujem jos manje pomake i jos veci rast cena PC komponenti u buducnosti. Bice ko Amiga danas, kartica na 100 MHz, cena 300 evra.
Slazem se. i5 2500K je i dalje odlican procesor. Primerci koji idu na 4,9+ Ghz ni malo ne zaostaju za Ivy-jem a koliko vidim nece ni za Haswell-om.
Jedino se ceka OC potencijal Haswella odnosnlo da li ima keca u rukavu po tom pitanju. Ako je stvarno 4,5Ghz misaona imenica, onda je ovo promasaj godine i voleo bih da ih AMD tu sustigne i spusti na zemlju. I njih i cene.
http://hardware.benchmark.rs/hardwa...7_4770k_overklokovan_na_5.0_ghz_sa_samo_0904v
Nadajmo se da je ovo tacno!Ako je tako, vrlo je moguce videti i 5,5Ghz na vodi. E to se vec zove poboljsanje, ako bude barem 200Mhz clock per clock brzi od Ivy-ja, bice ovo fino.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari