Ma ne vjerujem ja u ove testove, ispada core i7 4770k jednak kao 3770k sto bi izbacali procesor nema ovo veze s vezom nista dok ne izadju zvanicni testovi.
Get in line. 😀Ne verujem da ću da preskočim Haswell jer za mene je ionako svaki novi komp OGROMAN napredak, ako pogledate šta sada imam videćete i zašto ovako govorim.
Sta ima znacajno osim vise SATA3 portova? Ne secam se da ima nesto vredno paznje na Z87.Najveće poboljšanje biće svakako Z87 čipset i velike novine na Z87 matičnim pločama. To će biti veoma veliki napredak, kada su ploče u pitanju.
Sta ima znacajno osim vise SATA3 portova? Ne secam se da ima nesto vredno paznje na Z87.
Ovaj moj 2500k je tako dobra kupovina i dokaz da tehnologija procesora iz godine u godinu slabo napreduje, sve za dlaku :d
moj 2600k jos bolji 🙂
Mislim da mi kao krajnji korisnici ovakve kašičice NISMO ZASLUŽILI i da sa pravom očekujemo prave dobitke, a ne BEDNIH 3 do 5 %...
Tu gresis. Za sve je kriva slaba prodaja desktop kompjutera i procesora a za to su upravo krivi krajnji korisnici. Ocekujem jos manje pomake i jos veci rast cena PC komponenti u buducnosti. Bice ko Amiga danas, kartica na 100 MHz, cena 300 evra.
Slazem se. i5 2500K je i dalje odlican procesor. Primerci koji idu na 4,9+ Ghz ni malo ne zaostaju za Ivy-jem a koliko vidim nece ni za Haswell-om.
Jedino se ceka OC potencijal Haswella odnosnlo da li ima keca u rukavu po tom pitanju. Ako je stvarno 4,5Ghz misaona imenica, onda je ovo promasaj godine i voleo bih da ih AMD tu sustigne i spusti na zemlju. I njih i cene.
http://hardware.benchmark.rs/hardwa...7_4770k_overklokovan_na_5.0_ghz_sa_samo_0904v
Nadajmo se da je ovo tacno! 🙂 Ako je tako, vrlo je moguce videti i 5,5Ghz na vodi. E to se vec zove poboljsanje, ako bude barem 200Mhz clock per clock brzi od Ivy-ja, bice ovo fino.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari