U glavnom kompu imam 2 x RX580 Sapphire Nitro+ 8GB (masina iz potpisa).
Problem je u sledecem: S obzirom da volim ponekad da odigram igre, plus da pogledam neku seriju ili film preko hdmi na TV-u, to ne radi lepo kada su instalirani dagfix drajveri (igre seckaju, shutter, kada pustam video preko hdmi na svakih par minuta iskljuci tv na nekoliko sekundi, pa ukljuci). Problem se resava zvanicnim AMD drajverima, i iskljucivanjem crossfire iz Radeon Settings-a (ionako u 1080p mi nisu potrebne 2 graficke za igre).
Ali, onda umesto 29 MH/s po grafickoj daje 16 Mh/s, bezmalo duplo sporije.
Moje pitanje je: Da li je postoji nacin da sve ovo lepo radi?Ili, da li je moguce recimo samo na drugoj grafickoj instalirati dagfix drajvere, pa neka ona kopa 29 Mh/s, a glavna 17?
Da li uopste postoji zvanicni AMD drajver za RX580 koji sve ovo omogucava (tj za razliku od dagfix-a da mogu da udjem u settings i da disable-ujem crossfire, koji pravi vise problema nego sto donosi ubrzanje, koje mi realno ne treba)? Probao sam Crimson ReLive beta drajvere, Avg23, ali settings ne moze ni da se startuje.
Jel neko od vas imao ovakvu poruku u Claymoru , Temperature control thread hang , need to restar miner ... Pre toga baca sve kako treba , temp koju je pre toga ispisao 51c sa 36-41% fan , inace Clay mi kontrolise ventilatore sa komandom - tt 53 ..
Ima li neko neku inf , jel to normalno ?
Ne vidim sta bi moglo biti , temp dobra , incorect shares - none , sve OK sem te poruke i sam se restartovao pa nastavio ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari