Zar nema 4 dupla kabla? Tako piše na sajtu, tako ima i 1000w model
Ako nije tajna, gde ima po toj ceni karte Nitro+ 580 8gb?![]()
Sent from my S6 Edge
Nitro+ je vrv nesto naibolje sto mozes uzeti za mining, tu nema greske.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
dobar je nitro ali im je procenat crkavanja najveci, a pogotovo kad pisnu pa sjebu extendermada bih opet pre nitro nego msi ako im je ista garancija. msi izbegavam zbog ranijih problema pisano je vec, lazu ventovi, lazu temperature, gore karte (vrm)... kazem to nije slucaj sa 580 8gb bar koliko sam ja na mojim zapazio ali losa iskustva sa proslim serijama (i amd 380, 470, 480 i nv 1070, 1080ti i gaming i armor) me odvracaju od tog brenda. Iako su 2xx stare serije odlicne... Sto naravno nista ne mora da znaci, neko mozda ima najbolja iskustva sa njima. Mada bih sada uzeo pre amd od msi nego od asusa
( don't ask why
)
Ako uzimas za kopanje ethash-a RX onda idi opusteno na 570 karte. Ne moras da bacas bespotrebno pare ako vec ne mozes naci po normalnijoj ceni 580.
580 je super karta, gotovo svaka moze da ide na 30mh a i u dualu su extra, ali iskreno i 570 vecina moze na 29+ mh/s da se namesti.
Sto se tice crkavanja nitro 570/580 kod mene je od 160 karti samo jedna imala problem sa ventilatorom koji nije mogao da se vrti pa sam je vratio ....
Ja imam samo dve 470 na Gigabyte ploči, vidi ih obe i kopaju normalno. Dodao bih kasnije još 4 verovatno 570/580.
Gde je taj majning mod, ja to nisam video u biosu? Kod mene je F21. Jel moram da stavljam F22 ili F23?
Vidim za F22 da piše da su dodali neku opciju u vezi majninga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari