sto se tice memorije, micron je bolja od hynix-a ?
to bi islo samsung>micron>hynix>elpida ?
Samo je problem u tome što je i najjeftinija 570 u stvari preskupa, ako na to kreneš da dodaješ par desetina eur ugasio si ga [emoji28]
Ko da pruži otpor majke ti, i kako i zašto?spustice se cene ja ti kazem :smash: :whip: cim pruzimo otpor :smoke:
ima li ko da msi rx 580 gaming x 8gb ?
ako ima koliko daje za eth i kako je podesena (potrosnja, stepeni, ventovi...)
koja ti je memorija? ja vucem 30mh/s.
temp=57'
ventovi=52%
struja=100w
klokovi 1170/2120
voltaza -24
0 errora na memoriji
Sent from my iPhone using Tapatalk
nemam amd vec nv.. ali bih stavio i dve rx 580. Pa me zanima kakve su te gaming x. Ali vidim da je sapphire nitro+ najvise hvaljen. Tako da ako budem uzimao uzecu sapphire, pa msi (ako ne bude sapphire dostupan u tom trenutku)
Posle Sapphire,XFX su najbolje karte pa tek onda sve ostale.
XFX black edition gtr rx 480 samsung memorija karte su posle Sapphire nitro bile najbolje takodje i ova nova generacija rx 580 je jako dobra karta.
Da se javim, da ne ostanem dužan info, možda nekome zatreba.
Gigabyte H110 D3A, 6 x XFX RX570... bios F23A, Mining ON, UEFI, na grafi 1500 strapovi na gore (nisu menjani, samo kopirani), 1100, 1950 da temperature budu oko 50C (u test sobi pakao, pa zato)... 27,2 MHs po kartici.
Problem... i dalje ne mogu da menjam napon iz Afterburnera iako na istoj kartici to mogu da radim u svom kompu (MSI Mortar) tako da to pripisujem nekoj sprdnji sa Windowsom. Spustio sam napon u mineru tako da ne pridajem mnogo značaja.
P.S. Zamolio bih nekoga da mi pošalje .bat fajl za pokretanje minera sa Windowsom, ali sa podešenim kašnjenjem od minut, dva. Unapred hvala.
![]()
timeout /t -90
Bitno je da stoji pre komandne linije za pozivanje minera. Za 90 sec se ucita sve kako treba
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Znaci ipak je do biosa ploce bilo kako sam i pretpostavio, i to sto ne mozes mjenjat napon i to je vjerujem do ploce, ako radi sve iz bat fajla nije onda ni bitno.
Da palo mi je na um jesi li probao ono third party u affterburneru za otkljucavanje napona?
E sad, malo i o problemima sa najisplativijim karticama :d
Rx570, XFX, Hynix na njoj, sve na H110 D3A Gigabajtici, u mining modu. Ne mogu da otključam voltažu, da '3b3 rak raka. Onda, Robinhood drajveri, 5 komada baca 21, jedna 26 MHs (1050, 1900, tek da ne budu na stock vrednostima). Identične kartice, identični biosi, nepipani. Ispregledao sam i uporedio, ta od 26 ima isti bios kao i ostale.
Sledeći korak DDU i onda Win odjednom ne vidi svih šest kartica, nego samo dve, koje i dalje sevaju 21. Instaliram blockchain drajvere, polako se pojavljuju kartice, jedna po jedna i sad sve bacaju po 21 MHs.
Da s' utepam ili...?![]()
kapetane neces imati problema sa NVidiama ovo je amd problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari