Na kojem koinu?
ETH
Na kojem koinu?
Ja uzimam kod kineza...Gde naci 16x-16x ekstendere?
Trenutni diff je trenutni diff zato si ga tako i nazvao....pa predikcija na osnovu njega ne pije vodu...druga varijabla je cena eth,pa cena btc,pa cena struje i zakupa,cena opreme u nabavci,razni fee dok ne dodjes do novca u rukama,teorija da ti sve radi 24/7 .....da li sada shvatas otprilike kompleksnost odgovora na tako naizgled jednostavno pitanje ?Sa trenutnim difom za koliko dana može da se isplati
-RX 480
-1060
-1070
?
@ goldi
Kako je moguce da ti Afterburner ne pamti podesavanja poslije restarta? Ti si jedini na svijetu 🙂.
720w iz zida rig sa 4 takve karteJel moguce da 380-ice trose ~ 200w na LBRY sa placenim minerom??? 950/950 -100mv?????????????????????? Ili ovo nesto kod mene nije u redu???
na 280x se uštedi 10ak W po karti kada se memorija spusti sa 1500 na 1000 (za lbry)
Da si ti procitao sta sam ja napisao onda ne bi ni trebao pisati taj post 😉@ goldi
Kako je moguce da ti AFterburner ne pamti podesavanja poslije restarta? Ti si jedini na svijetu 🙂.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Onda ok, kod mene na 280x hash ne mrda između 1000 i 1500 mem, samo potrošnjada ali evo ja 7950, 950/1250 spustim na 850 memoriju padne hash za 5%, sad stavim na 950/1000 hash je opet pao za 3%, kad se preracunam ne isplati mi se usteda nimalo 😉
Ubodi glavnu kartu x16 na x16 extender.
A to kad se ugasi rig meni ni afterburner ne pamti napone sve se restartuje na default... Slazem se da je MSi najbolji tu nema dileme, ali i najskuplji uvjek bilo koliko para toliko muzike 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari