Na kojem koinu?
ETH
Na kojem koinu?
Ja uzimam kod kineza...Gde naci 16x-16x ekstendere?
Trenutni diff je trenutni diff zato si ga tako i nazvao....pa predikcija na osnovu njega ne pije vodu...druga varijabla je cena eth,pa cena btc,pa cena struje i zakupa,cena opreme u nabavci,razni fee dok ne dodjes do novca u rukama,teorija da ti sve radi 24/7 .....da li sada shvatas otprilike kompleksnost odgovora na tako naizgled jednostavno pitanje ?Sa trenutnim difom za koliko dana može da se isplati
-RX 480
-1060
-1070
?
@ goldi
Kako je moguce da ti Afterburner ne pamti podesavanja poslije restarta? Ti si jedini na svijetu.
720w iz zida rig sa 4 takve karteJel moguce da 380-ice trose ~ 200w na LBRY sa placenim minerom??? 950/950 -100mv?????????????????????? Ili ovo nesto kod mene nije u redu???
na 280x se uštedi 10ak W po karti kada se memorija spusti sa 1500 na 1000 (za lbry)
Da si ti procitao sta sam ja napisao onda ne bi ni trebao pisati taj post@ goldi
Kako je moguce da ti AFterburner ne pamti podesavanja poslije restarta? Ti si jedini na svijetu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Onda ok, kod mene na 280x hash ne mrda između 1000 i 1500 mem, samo potrošnjada ali evo ja 7950, 950/1250 spustim na 850 memoriju padne hash za 5%, sad stavim na 950/1000 hash je opet pao za 3%, kad se preracunam ne isplati mi se usteda nimalo![]()
Ubodi glavnu kartu x16 na x16 extender.
A to kad se ugasi rig meni ni afterburner ne pamti napone sve se restartuje na default... Slazem se da je MSi najbolji tu nema dileme, ali i najskuplji uvjek bilo koliko para toliko muzike![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari