@darko
a cemu ovakvo pitanje, aj nam sad ti obrazlozi zasto da ne???
Pitam za temperature posto gledam neki test gde se vise greje od iste PCS sa onim budjavim malim ventom, sa druge strane nebih davao 40e vise za MSI kad su ove ~20% jeftinije...
Ja sam razumeo i kad predje 2gb nije problem a mozda sam pogresno razumeo neka me ispravi neko.
Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk
Trenutno karte sa 2GB mogu kopati normalno, ali pitanje je sta ce biti sa povecanjem dag-a
neko je spomenuo da su lose te xfx cena im je jako dobra ako je oko 150e za novu a posto su uspeli da promene bios i za gige 380 i 390 sa hex editorom i mnogo se manje greju i trose i ovde sa ovim xfx je slicna prica verovatno kad se odradi taj mod i one su upotrebljive.
Mislili smo na vram :-D
Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk
uveri se nekako 100% da imaju na lageru u segedinu, ne jednom mi se desilo i za komponente i foto/objektive, deluje da imaju, pišeš im da li imaju, kažu ima narvno, i onda kad odeš čuješ "hu haj elnezešt pa to mora da se naruči iz budimpešte i čeka se 1-2 dana"jel ima neko neku povoljnost za 380ke u segedinu?isao bi u cetvrtak sebi pa mozda da ponesem jos 1 nekom
ovi madjari su tako nedostupni na mejl da je to neverovatno
270/270x imaju 2GB. Hocu da kazem da Claymore moze sve...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari