Pozdrav. Imam problemčić. Postavio sam slično pitanje i nisam dobio odgovor. Nadam se sa ću ovaj put imati više sreće.
Imam rig sa 3x5970, kada su mi dve prikopčane radi perfektno. Kada sve tri priključim Win 7 64bit ih prepozna i sve je u redu dok nestartujem miner, onda blokira ceo rig. Sve komponente su ispravne, drajveri naj noviji, nema šta nisam probao. Dali neko ima ideju šta bi moglo biti u pitanju.
Povezivao sam jednupo jednu grafičku karticu i testirao ih. Promenio memoriju. Menjao portove... Neznam dali za tri grafičke treba neko posebno podešavanje u win? Kada sam probao da oc samo dve isto se dogodilo, jednostavno sve blokira, neće ni da se ugasi rig. A na youtube lik oc odradi bez problema. Nije oc ni bitan, samo bih voleo da mi prorade sve tri kartice zajedno. Moglo bi da bude nešto oko podešavanja minera cgminer kod kopanja ltc mi izbaci neki error kod conf fajla ali kopa normalno na 1380 kh/s sa dve. x11 isto lepo radi sa dve na 3,9 mh/s. Probao sam da menjam podešavanja u conf fajlu ali nisam baš mnogo stručan i nije upalilo.
pa moze samo ako se pocne "kvariti"..ako ne baca artefakte i kuleri rade ok miran si... svakako da je ocekivani prosecni zivotni vek kartice koja radi u rudniku manji nego one koja nije rudarili, tj koja nije arcena
a ako pitas da li ce grafika raditi, a da npr igre/3m mark i sl rade slabije na njoj zbog rudarenje-koliko znam nece...
Ako si "ubo" lošu seriju kartice može da ti rikne i posle par meseci igranja a ne rudarenja...za "prženje" kartica je dobar furmark a imaš i 3Dmark, Unigine Heaven DX11..itd
Zdravo svima,
imam par pocetnickih pitanja.
1. Da li se jos uvek isplati rudarenje npr. sa 1 ili 2 graficke kartice (ili mora vise kartica da bi bilo isplativo)?
2. Ako se isplati da li moze neka okvirna cifra/kolicina coina koja moze mesecno da se dobije.
Pozdrav I unapred hvala na odgovoru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari