Imate 12v granu na 4pin cpu konektoru (koja je u vecini slucajeva neiskoriscena), odakle mozete "ukrasti" dodatnih 12v usled manjka molex konektora![]()
+1Ventilator može lako da se reši rasturanjem, čišćenjem i podmazivanjem najbolje tovatnom mašću. Ventilator na kartici jedino možeš da odvojiš tako što ćeš ravnomerno da napneš u 3 ili 4 tačke čačkalicama i tankim štafcigerom, potrebna je malo veća sila ali i pažnja, plastika na ventilatorima od grafičkih je daleko boljeg kvaliteta neko kod kineskih ventova od 130din, tako da su dosta izdržljivi....
U servisu mogu samo da ti uzmu novce bez preke potrebe....
Ili radiš u nekom osiguravajućem društvu4. Da li ste osiguravali hardver? ono I 10tak kartica imaju vec neku solidnu vrednost sa napajanjima I ostalim...? Od pozara, poplave,izliva vode, kise, kradje...?ja sam mozda malo vise odgovoran![]()
1. U principu ne moras da uzimas kompresor, odes na benzinsku pumpu jednom u 3 meseca i ocistis karte. Ako bas hoces kompresor uzmi Einhell BT-AC180, odlicna je sprava, duva kao lud, samo je malo bucan.
Šta će ti primer? Probaj sam, 10 sekundi posla.
Šta će ti primer? Probaj sam, 10 sekundi posla.
pa dobijem 1c manje a 30-100 khs manje u zavisnosti od modela i koliko sam joj skinuo memoriju... zato pitam šta si ti to radio i kakve si rezultate dobio, jer i inače ne vidim kako bi memorija mogla nešto drastično da utiče na grejanje i potrošnju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari