Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
Meni se slicno desavalo samo sam malo smanjio clock i sad sve ok
sta mi predlazes ? DA ODUSTANEM KOD PRVE PREPREKE?
hahahahahahahhahahah ali stvarno to je veoma bezobrazno. pa ovde na forumu mnogi zaradjuju milione to se zna, to su milioni i MILIONI... somajlijskih shilinga...
dok ne pridobijes osnovno znanje o hardweru nema sta da trazis u ovoj temi, ovde mozes da pitas da li ovu ili onu grafu (mada i to je receno 101 put) ili zasto puca drajver (ima i toga ali odgorice ti bas da se ne mucis) a ne da na 4 strane rasparavljas o glupom sata kablu i extenderima -_-
"Mi pojedini" smo isto morali da naucimo, ja sam isto ucio i skalapao dok je neko za to vreme zaradio ozbiljne pare na pumpovima. Oces da kazes da je glupo da se ide na fakultet i zavrsi skola dok neko tamo zaradjuje ozbiljne pare, pa i on je zavrsio skolu, valjda, ali kapiras sta hocu da kazem.
PS: po tvom postu vidim da ti ocekujes neke milione, lepo je to ali ti ocigledno nemas predstavu o ovim stvarima, a kao takav neces nista ni shvatiti kad ti budu pomagali. rekao bih ti da batalis ali vidim da neces, to je ok, ali onda lepo research jedan, google i tako te stvari, pa za par nedelja dodji i postavi konkretna pitanja, jeste da ce neko da zaradi za to vreme milione ali *** mora da se uci
edit:
sata kabl kratak, uh sta cemo sad? oces da nastavis da kukas ovde po forumu kako je kabl kratak ili ces mozda da odes na net i potrazis gde ima da se kupi sata produzni...
@va_milos
jel to najnoviji X11 miner ?
Posto su kolege trazili da okacim i ovde, evo potrosnje za jedan rig sa 3 kartice i potrosnja za X11, srypt i SHA-3.
Da napomenem da su je ovo maksimalna potrosnja koja je dostignuta na odredjenim setovanjima. Uglavnom je za po 10w manja.
Rig 3x7950 Gigabyte boost 55% vetliator
cpu g550
4gb rama
hdd
Psu Chieftec 850W NAVITAS gold
X11 | Srypt | SHA-3(DRK, LTC, Max)
1000/1250 1.056v -- 387.6w | 686.2w | 589.7w
1050/1250 1.056v -- 394.7w | 714.7w | 609.4w
1100/1250 1.056v -- 403.8w | 736.8w | 629.4w
--------------------------------------------------
1000/1250mhz X11
1.056v=387.6w
1.106v=417.8w
1.156v=466.2w
1.206v=547.8w
1.250v=558.4w
x11-- koriscen x11-sgminer-mingw-build2
scrypt-- cgminer 3.7.3
niko jos da odgovori...moze li neko da mi pomogne da nadjem onaj prokleti molex to sata power kabl koji je duzi od j.... sest inca!
sve na ebayu http://www.ebay.com/itm/4-Pin-Molex...t=US_Drive_Cables_dapters&hash=item4173c031cb
ne znam da li ti treba to ili sata to molex, u svakom slucaju sve moze da se nadje!
nema dovolnu duzinu? kupi 2, nije skupo
neces 2? onda kupi taj adapter + produzni sata to sata ili molex to molex
opcija ima...
hvala . evo link http://www.ebay.com/itm/PCI-E-1x-to...r-Adapter-Card-Bitcoin-Litecoin-/310852430004 to mi treba bas sam ovakav nabavio i ovaj molex to sata power prekratak ...treba da ga izvedem pozadi na kucistu sa napajanja da mi stoji graficka pored kucista ... valjda 36 cm bude dovoljno ? a sto kazes da uzmem 2? imas li linkove za taj produzni sata to sata ili molex to molex ... da da produzni taj ili jedan ili drugi resio bi problem...samo da ne budu loseg kvaliteta pa da sve splamti
ne kapiram bas sta si me pitao pa cu ti dati ovaj link
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=sata+extension+cable&_frs=1
to je sata extension cable
ako ti treba za molex samo napises molex, valjda mozes sam da pretrazujes po netu![]()
hvala snasao sam se . a mogao sam ga prosto rasjeci na pola nalemiti 50 cm nastavka i cao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari