to raidmax ce imati viska snage za 6x270. pre bih kupio neko slabije a kvalitetnije napajanje. tipa corsair ax860, ili CM neko od 850+. a najbolje od svega ti je da kupis dva slabija napajanja od 600w, em jeftinije em stabilnije
Nemam pojma, mene je više ljudi savetovalo da odustanem od RM1000 modela tj. da su imali problematične primerke tog modela i da gledam AX ili HX seriju za 24/7 rad.
Ako su mene lagali, ...
RM Seriju sam ja hteo da uzmem jer me privukla cena. Ali prve verzije su imale problema i to velikih. Najveci problem je bilo kasno paljenje ventilatora pa je napajanje nabijalo nenormalnu temperaturu i ginulo.
Sada su to ispravili ali opet, ja ih ne bih uzimao jer im nije namena rudarenje ni 24/7 rad. Namenjeni su za silent konfiguracije i iz tog razloga su tihi i vent im se okrece na malim obrtajima. Ne bih rizikovao pogotovo sto sad ide leto i ambijentalne temperature ce biti dosta vece nego ove sada. Zelim nocu mirno da spavam i bez PP aparata.
Tako smo i mislili, hvala puno na brzom odgovoru!Obavezno ubodi molex-e na ploču, kopaj LTC, DARK, MAX, Doge....
ja bas citam i nekako mi nisu jasni ti rezoni , mislim da se cak neko hvalio kako nije hteo ni jedan moleks da ukljuci i da mu to bez problema radiPa dobro ako ima 2 moleksa na ploci koji si razlog imao da ne prikljucujes taj drugi moleks?
Pa dobro ako ima 2 moleksa na ploci koji si razlog imao da ne prikljucujes taj drugi moleks?
@Milance83
Ako ne klokujes kartice davace ti izmedju 405-410 kh/s po kartici.
A ako klokujem, koliko najvise mogu da izvuku i koji softver preporocujes za to, kompatibilan sa BAMT-om?@Milance83
Ako ne klokujes kartice davace ti izmedju 405-410 kh/s po kartici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari