Nema sta da nece kad sam i ja sam imao zakljucan bios dok nisam skinuo taj sa techpowerup i video da moze da se menja napon preko AB al me mrzelo svaki cas da spustam pa sam dodatno smanjio preko VBE7 programa i doterao fan profil jer je bio uzasanIma,ima al kod brace Grima,
@Apple probacu al mislim da nece, ovo je neki najnoviji bios i velicine je 256kb tako da recimo winflesh ga nece prepoznati
Te grafike treba sve pokupovati jer ne verujem da ce preziveti leto s onim coolerima. 7950 su urlale, 7970 ne zelim ni da cujem. Dobre bi bile za vodu i to je to. Ali cena im je paprena, ko zna po koliko su ih uzeli.
Ja sam se opekao već jednom sa takvom pričom 'neće ništa da im fali' i sad radim drugačije - svi su pitali i tražili koji bios smanjuje temp naponske, a nigde rezultata. Zato sam i okačio ovaj koji daje opciju i da se dobije dosta hladnija kartica i manja potrošnja. Pa kome odgovara 662khash, neka proba, uvek može na dugme da vrati default ili varijantu na 1.08V i potera 710+khash. :wave:
PCS+ radi na 1.0mv - 468kh/s pod Win-om.
treba ili ne treba da se kupuju?
drugar dobio obavestenje, ovo stize uskoro, ako se ne razgrabi pre
VGA Ati Asus R9290-4GD5 48,800.00
VGA Ati Asus R9290X-DC2OC-4GD5 67,990.00
PSU 1000W Cooler Master Silent Pro M2 RSA00-SPM2D3-EU 21,670.00
A zar kartice ne bi trebale da kopaju normalno kad nisam ulogovan, nije mi jasno, podesim sve dok mi je rig bio povezan sa monitorom,samo ga prenesem na drugu lokaciju, pustim pustim ga da kopa i sa istim podesavanjima 40-khasha manje po karti. Ajde da je jedna nego svaka 40 khasha manje....
Meni treba da legne bonus od prošle godinu, pa se mučim da li da kupim jedno tri komada 280x, opet skače diff na ~4K, cena LTC-a dosta pala, priče o LTC ASIC-ima, nisam pametan da li da dodatno ulažem u sve ovo, ili da ostavim ovih 6 kartica što sada imam, a novac uložim da direktno kupim nešto LTC-a kad mu već niska vrednost.
I mozes li mi samo objasniti koji je princip vracanja na defoult bios; ako sam razumeo, karta ima dva biosa, drugi je backup, ali mi nije jasno da li prilikom pritiska dugmeta kartu samo prebacujemo na drugi bios ili se prvi prepisuje sa drugim ili kako vec ide?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari