PowerColor DEVIL AXR9 270X 2GBD5-A2DHE
sa tri kuleravalja li chemu i kako se kotira u poredjenju sa ASUS DCTOP ?
Vapor-x je ubedljivo bolji od druge dve.
Dobro sam istestirao i dual i vapor. Dual ima očajno hlađenje. Naponska na vaporu ima prosečnu temperaturu, pa mi nije jasno što to ističu ko minus.
750 kh/s 72 stepenadaj molim te koje su ti postavke za vapora jer i ja imam i vapore i duale i meni duali bolje kopaju. na vaporu je pokušano ono sa flešanjem biosa nazad u .39
i nije baš pomoglo.
molim sve vas koji imate vapora da napišete koliko vam kopaju i na kojim temperaturama?
hvala
daj molim te koje su ti postavke za vapora jer i ja imam i vapore i duale i meni duali bolje kopaju. na vaporu je pokušano ono sa flešanjem biosa nazad u .39
i nije baš pomoglo.
molim sve vas koji imate vapora da napišete koliko vam kopaju i na kojim temperaturama?
hvala
750 kh/s 72 stepena
daj molim te koje su ti postavke za vapora jer i ja imam i vapore i duale i meni duali bolje kopaju. na vaporu je pokušano ono sa flešanjem biosa nazad u .39
i nije baš pomoglo.
hvala
1090 / 1490 i duva spoljni ventilator u njihclock, vddc?
1090 / 1490 i duva spoljni ventilator u njih
napon?
Moja je Asus 7950DCUIIT V2 i sa nižom memorijom nema šanse da dobijem neke "normalne" rezultate ali zato na 1700 radi kao sat... TC 22400, I 20, 1Vmoje sve 7950, a ima ih raznih, rade na TC 16384, I 20, 950mhz, undervolt ~1025v, (kako koja, napon zavisi od modela i asica) i bacaju oko 580khash
za 600 ti treba ~30mhz vishe i malo vishe struje.
Ako mozes da biras uzmi PCS+ verziju
pa eno ti na KP, 4.3 LTC komad![]()
^A jel si video kolika je VRM na dual-x?Naravno da nisi jer GPU-Z ne ocitava, posto bi mnogi reklamirali kartu kada bi videli temperaturu od 120+ stepeni.
Vapor-X je bolji i ima naprednije hladjenje. Naponi su mu takodje otkljucni u svim programima.
A u slucaju da te zadesi BIOS sa kojim karta teze baca >700 kh/s, uvek ga mozes promeniti jer ima Dual-Bios.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari