Kolege da vam se javim sa trzista,evo ...
javi ima li ekstendera i napajanja 1000 +
Kolege da vam se javim sa trzista,evo ...
@Vojkan
Jel ona fora sa spustanjem gpu clock-a na 925mhz ?!
mislim da bi se pokrenula ubrzo peticija da te banuju sa foruma![]()
Ima SS 1000XP.
ajd moze i to ako nema jace
ma jok brate, regularno slider u trixxu, čak radi bre i iz cgmineraali kao da samo te dve vrednosti ima, ništa između i ništa ispod, jedino preko nisam isprobavao priznajem...
gpuz očitava napon tako kako piše tako da nemam pojma koji je stvarno, ali deluje da radi jer padne temp za 2-3c po promeni...
Kud ces jace.
Kacio sam u temi BIOS 039 sa kojim VRM temp silazi za ~20c..Sapphire Dual-X definitivno od ove 3, imam i nju i vapor x, i mogu ti reći da je vapor-x na izgled bolja kartica, ali za mining je dual-x MNOGO bolji, na vapor-u se naponska mnogo greje, plus daje manje khash
1044/1500 727Kh/s ~60c, 58% vent. VRM ~70c.daj molim te koje su ti postavke za vapora jer i ja imam i vapore i duale i meni duali bolje kopaju. na vaporu je pokušano ono sa flešanjem biosa nazad u .39
i nije baš pomoglo.
molim sve vas koji imate vapora da napišete koliko vam kopaju i na kojim temperaturama?
hvala
Meni je 039 definitivno bolji, pise gore i sto. Sa fabrickim 041 sam imao 90-100+ temp na VRM...041 bios je bolji, 70 stepeni
jel steti grafickoj, ako se menjaju klokovi i naponi, na dnevnoj bazi?
tipa profil za cgminer, pa profil za igranje?
Ja sam smanjivao tako sto u AB podesim 925/1400 i pokrenem cgminer i u njemu idem na podesavanje napona i tamo ukucam 1.1 i on prihvati 1.175... Cim je klok na 926 nece da spusti, drzi 1.215v...ali onda slabo bacaju...steta...ja moje drzim na 1050/1400 i daju ~ 440.
evo samo da vam napomenem da su GA-B75-D3V golo ***** i da ne mogu da teraju ni 2 karte duze od 15 min jer se istope
generalno gigashit ne treba kupovati
evo samo da vam napomenem da su GA-B75-D3V golo ***** i da ne mogu da teraju ni 2 karte duze od 15 min jer se istope
generalno gigashit ne treba kupovati
sve moje karte su lepo undervoltovane.
e sad, bilo je i momenata dok nisam ushtelovao napone i klokove da ne skontaju grafe napon pa ostane onih visokih ~1150-1200mv, a krene da kopa i kopa tako neko vreme,
i pogadjaj, nishta se nije desilo ni plochama ni grafama (pricham i o d3v i o ud3).
napajanja su svuda ili v1000 ili ss 1250xm i svuda 4 x 280x na 950mhz i 1025mv
a ja sam vishe i sam sebe smorio sa time da chuvate karte i hw, nemam snage to vishe da ponavljam.
nemojte se posle chuditi shto vam se tope komponente.
sve moje karte su lepo undervoltovane.
e sad, bilo je i momenata dok nisam ushtelovao napone i klokove da ne skontaju grafe napon pa ostane onih visokih ~1150-1200mv, a krene da kopa i kopa tako neko vreme,
i pogadjaj, nishta se nije desilo ni plochama ni grafama (pricham i o d3v i o ud3).
napajanja su svuda ili v1000 ili ss 1250xm i svuda 4 x 280x na 950mhz i 1025mv
a ja sam vishe i sam sebe smorio sa time da chuvate karte i hw, nemam snage to vishe da ponavljam.
nemojte se posle chuditi shto vam se tope komponente.
@crossfire
pa normalno zemo da ne bi stavljao kad ih cedish do poslednjeg mhz-akad troshe svaka preko 300w
E jesi kontroverzan, ovamo konzervativno setovane grafičkih, a onda 4 komada na V1000. Bez undervolta ali sa underclokom 280X troši više od 216W (napajanje koje sam koristio ima zaštitu na 18A po grani) pa će te grafičke kad se otrgnu kontroli, a do toga dođe pre ili kasnije kao što si i sam konstatovao dovodiš napajanje u situaciju da radi na maksimumu snage, no ima zaštitu pa nek odreaguje ako do tad onaj kritični 6 pinac ne promeni agregatno stanje :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari