Ok, Petre, mnogo ti hvala na smesnom komentaru. Vidim da bas brines za mene ali ipak, nemoj. Odavno sam ja zagazio u zivot i nista mi ne fali, a nisam ni najebao. Inace, cini mi se da sam PITAO kako da predjem taj deo, mozda gresim.
U svakom slucaju, na onom mestu kada prvi put u igri dobijas bazuku, vise puta sam se vracao na ono sto onaj matori kaze o njenom koriscenju i uopste nisam provalio da treba da pratim leteci objekat laserom. On kaze nesto deseto, bar se meni tako ucinilo... Ja puknem "na njega" i onda se sakrijem i raketa leti sama, ni sam ne znam kako sam do sada unistio nekoliko helikoptera. Jedino sto mi je trebalo stravicno mnogo vremena da ih unistim. Cenim da ce ovako biti lakse.
Ok, mnogo vam hvala, uradicu kako kazete, a ako posle na miru ne budem mogao da provalim gde dalje da idem, PITACU, jer me je tako savetovao dobri cika Petar.
P.S. Molio bih moderatore da brisu ovakve "savete" kao sto je meni Petar dao. Jer, osim sto neverovatno nerviraju coveka mogu samo da dovedu do svadja itd. Za savet psiholoske prirode se zna kod koga se ide.