Vlada>>>
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.06.2007
- Poena
- 425
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD RYZEN™ 9 7900
- Matična ploča
- ASUS TUF GAMING B850-PLUS WIFI
- RAM
- 64GB KINGSTON FURY BEAST DDR5 5600 MHZ
- GPU
- AMD RADEON RX 7700 XT SAPPHIRE PULSE
- Kućište
- FRACTAL DESIGN DEFINE R5
- Monitor
- LG 27GN850-B ULTRAGEAR™ QHD NANO IPS
- Pristup internetu
- Optički internet
Skini stariji unibeasthttp://runamux.net/search/view/file/p8wb3rre/UniBeast_140.html
Izguglah ovaj,probaj,trebalo bi da radi..
Vlado,clover sam stavio na USB,i probao preko njega,uefi verzija nece da radi,dok EFI hoce. Citao sam par nekih tema,probao dosta stvari sto u biosu,sto konfigurisanjem clovera i na kraju digao ruke..
Btw,kako napraviti mute keyboard dugme da radi?Nigde na netu ne mogu da nadjem... Od 10.8 vise ne radi. Pretpostavljam da je nesto do applehda kexta?
Pa znam tako sam i ja uradio, ali ni kod mene nije hteo, a ni kod Nikolice.
Svi smo probali putem USB-a na identican nacin, medjutim nisam siguran da tako moze i treba. Moguce je da Clover treba da bude bas na HDD-u, a ne na USB-u, a i da nemamo predhodno instaliranog chameleona. Tamo na sajtu sada vidim stoji i neko objasnjenje sta treba i kako, ali jos nisam imo vremena da to pazljivije pogledam.
Kod mene u toj UEFI varijnati dobijam glavni meni odakle se vidi Windows7 ali ne i OS X. Dakle, cenim bi trebalo da moze samo nesto nedostaje ili smeta...
Sto se tice Mute dugmenceta, ima neki programcic za podesvanje tastaura koji ja koristim. Radjen je za Mac notebook racunare ali radi sasvim lepo i na ovim desktop masinama. Ne mogu da ti sad odmah javim kako se zove jer sam zaboravio, a ovo kucam s posla, pa cu ti to javiti kasnije u toku dana kada stignem kuci...
Poslednja izmena: