Aman zaman jel vama ulazi u glavu da ljudi imaju isti bug i sa novijim čipsetima (i AMD i Intel). Ye80te Intel skupi mooda i iskašlje svoju (mnogo veću) grešku a ove devojčice iz nVidie ćute kao zadnje fufe i još se neko nađe pametan da ih brani
Definitivno je nVidia nešto zabrljala jer sam i ja imao problem ali kontra vašem. DX9 igre su mi ok radile ali DX10 i DX11 gpu usage 1% (ye8eni slajdšou)!!! Sve sam moguće probao, i na kraju je jedino pomoglo gaženje C particije. Žešća svinjarija. N(a)Vijači ne udarajte reply jer branite neodbranjivo
Igram BC2 na quad procesoru tačnije na phenomu x4 925 i grafi gtx 460 1 gb sama igra radi kako treba (sve je podešeno na high sem šedovs njih sam ostavio na medium ''zbog boljeg FPS-a'' mada nevidim neku razliku izmedju medium i high). Jedino što sam primetio je da mi frejmovi padnu na 7 fps-a(zakuca se) u introu na sekund ali to je neki bug veorvatno od igre (ili do win7) jer u drugim igrama nemam tih problema sa introm i sve radi kako treba
Bitno da si se i ti zapljunuo, a problem je bio totalno druge prirode, upravo o ovom hype-u pričam. Ili ako pogađa sve kako se Željku rešio problem kad je prešao SB, a ista karta u pitanju. Karta odjednom odlučila da ne bude defektna?
Sa ovim se isključujem iz teme...
poslednja tri posta u ovoj temi na Nvidia forumu:
http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=185427&st=40
postovi #49 - #51, mozda imaju resenje. Lik tvrdi da je resio problem.
Problem postojiTrebalo bi. Ali, ionako igra radi u mnogo frejmova i odlicno je optimizovana. Jedino ako se ne javi neko sa ati-jem i dualcorem i kaze da mu igra ne spada ispod 90fps-a, kao i gpu usage, e onda treba da se zabrinemo.
Btw, NFS HP koji si spomenuo je neoptimizovana igra, gpu usage je tu los zato sto igra radi veoma lose sa dual core procesorima.
Kako kome izgleda. Meni je iskreno bas extra radio na GTX 280 - visoki detalji, odlican FPS, bez ikakvih bagova, seckanja i slicno.
P.S ovo pricam za igru bez ikakvih zakrpa, znaci cim se i pojavila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari