- Učlanjen(a)
- 17.01.2009
- Poena
- 605
Pravican test i ne 3d mark? Pa test i jeste u vezi 3d mark-a kao sto pise u naslovu testa, a koliko je pravican objasnjeno je u daljem delu testa (kako i zasto pad na 6850 itd). I ko da je bitno sto im Futuremark nije odgovorio na sva pitanja. Ko tu koga laze ja ne znam, citirao sam odgovor koji su im poslali da postoji problem sa drajverima. Ako oces da kazes da je 3d mark optimizovan za amd onda je to druga stvar...
Na ovaj test sam nabasao na nekom drugom forumu gde je ovaj test bio citiran zbog isto tako neke diskusije o losim drajverima. Eto ubacio sam ga i ovde cisto nek ima da se baci pogled da jos neko kaze da nesto ne stima sa nvidija drajverima. Verovato ti ili ne Futuremarku to je tvoja stvar.
Na ovaj test sam nabasao na nekom drugom forumu gde je ovaj test bio citiran zbog isto tako neke diskusije o losim drajverima. Eto ubacio sam ga i ovde cisto nek ima da se baci pogled da jos neko kaze da nesto ne stima sa nvidija drajverima. Verovato ti ili ne Futuremarku to je tvoja stvar.