Blic kazes? http://www.blic.rs/IT/512166/GTA-prica-Losi-Srbi-su-mi-ukrali-sav-novac-molim-vas-pomoziteJAO STRASNO, evo promenilo je misljenje o nama u celom svetu. OMG CALL BLIC AND KURIR.
Pa ne zeli Denuvo, u protivnom puce zastita...Ne kapiram zasto ne zastite igru ako vec zele da se ne piraterizuje , nesto mi tu smrdi :-D Mislim nisam sad ja mrzovoljni protivnik piraterije ali ako vec moze sto da se ne zastiti?![]()
3DM koristi trojanac u svojim razbijackim sposobnoistima i ako je za sve "false" po meni i nije cist posle lecenja jede igre rasduvali su mi se kuleri u kucistu, sreca pa sam saznao koji fajl su izbacili kao rep u WIN folder koji se iskusno iskljucivao prilikom pokretanja task mrg-a ;-)
Nije bitno. Ako su vec provalili kako, bice i druga verzija. Samo je bitno da neko probije led. :d3DM koristi trojanac u svojim razbijackim sposobnoistima i ako je za sve "false" po meni i nije cist posle lecenja jede igre rasduvali su mi se kuleri u kucistu, sreca pa sam saznao koji fajl su izbacili kao rep u WIN folder koji se iskusno iskljucivao prilikom pokretanja task mrg-a ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari