Serbian91
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.01.2009
- Poena
- 350
Mnogi se ovde ni ne sećaju prva dva dela.
Nisu svi tako hardcore kao ti.
Mnogi se ovde ni ne sećaju prva dva dela.
Game-S verovatno... Uz neku "finu" cenu.Hde ce moci da se pazari igra u srbiji ? Box pakovabje me zanima...
Gde im je radnja do 50e sam spreman da platm![]()
U centru Usce, ali cete odrati. Bezobzirno su skupi.
PCG Call of Duty - Advanced Warfare 7.499 din / ista igra na steamu 59.99 Eur. Dakle skuplji su za 200 dinara. Pri cemu clanovi kluba tj. njihovi kupci imaju popust 3-5% tako da igra kosta isto koliko i na steamu.
Radnja u Uscu, legalni distributer ne moze da se poredi sa kupovinom ruskih kljuceva po forumima, razmenom game item'a, giftova itd. Ne vidim bas da su bezobrazno skupi.
Ponekad uzmem nesto na akciji (mis, podloga itd. ) jeftinije nego kod uvoznika. Pocetkom godine sam uzeo paket PS3 500gb i GTA V za 35.990. To definitivno nije bilo bezobrazno skupo.
Poenta je doci do originala za sto manji novac. Uopste me ne interesuju fiskalni isecci , lokali, avioni-kamioni, ekonomski patriotizam...Poredis sajt za trgovinu kljucevima koji je registrovan ko zna gde i za koji koliko vidim nema ni lako dostupnog kontakt telefona (znam, u kingiun/g2p se svi kunu)
sa domacom registrovanom firmom koja iznajmljuje lokale u gradu, zaposljava ljude, uvozi legalne igre, placa poreze (naravno izdaje fiskalni za sve...).
Sasvim logicno poredjenje, mene si ubedio.
Gde im je radnja do 50e sam spreman da platm![]()
Poredis sajt za trgovinu kljucevima koji je registrovan ko zna gde i za koji koliko vidim nema ni lako dostupnog kontakt telefona (znam, u kingiun/g2p se svi kunu)
sa domacom registrovanom firmom koja iznajmljuje lokale u gradu, zaposljava ljude, uvozi legalne igre, placa poreze (naravno izdaje fiskalni za sve...).
Sasvim logicno poredjenje, mene si ubedio.
...ako uzimaju strahovito veliki novac za stvari koje mogu legalno da se nabave za daleko manje pare? G2play i sl. sajtovi posluju stoprocentno legalno, a jedini razlog zbog kojeg su daleko jeftiniji od konkurencije je zato sto kljuceve nabavljaju iz Rusije, gde su, inace, igre dosta jeftinije nego u EU.
To nikada nije bilo po tos-u digitalnih distribucija, a od nedavno u EU je i zakonski ilegalno, tako da baš i nisi u pravu
http://gamasutra.com/blogs/Konstant...man_Court_Key_Selling_infringes_Copyright.php
P.S. Nemam ništa protiv key preprodavaca i trejdera. I sam nabavljam na te načine, samo govorim o zakonskom aspektu.
Kolko ja znam izdavac tj. (Publisher) sastavlja cenu po regionima Srbija ne spada pod EU a i standard je losiji tako da bi cena igre u Srbiji trebala da bude manja u odnosu na EU ili US a ne veca ja u Rusiji ima da kupim 3 igre za cenu jedne u Srbiji a Rusija ima jaci standard od Srbije to sto Game-S i ostale kompanije koje se bave distribucijom igara u Srbiji udaraju nenormalno velike marze je smesno pa kod njih su igre skuplje nego da odem u MediaMarkt da kupim igru i nemoj mi reci da Game-S izdvaja veca sredstva na ljudstvo i odrzavanje svojih objekata od Gamestop-a ili bilo kog distributera na zapadu ne rade ljudi u Game-S za 1500e nit je PDV u Srbiji veci na Igre nego u EU ili US tako da to sto oni izadju racun i imaju lanac prodavnica po zemlji i uposaljavju ljude ne opravdava ovako visoke cene igara...
Ako negde nadjes box 50 eura mene odmax zovi,mada mislim da ces pre naci tih 50 eura na ULICI nego u radnji GTA V PC za 50 e :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari