Šta je novo?

GTA V

GTA_V.jpg

10% popusta za preorder.

ili...

GTA_V.jpg

Poslednja izmena:
nznm cemu tolka frka evo najfetnijie i lik je proveren nisam hteo da ga izreklamiram skroz ali ono proverite, pogledajte i opet je jeftniji ovo mu dodje 42E..
haloo.jpg

jedino po cemu je mozda bolja gornja ponuda je ako se dobija disk, samo ne znam koji disk ako je blueray a nznm da pc igre idu na blueray i ko ovde kod nas koristi isti tako da opet je ovo sto sam stavio povoljnije

Poslednja izmena:
Jeftinije uzeti od preprodavca nego direktno od tih sajtova gde i on uzima? Ok...

Jel ovo za box? Moze link za ovaj preorder?

Preordere su pustili computerlandgames i gigatron. Mozes lako da nadjes njihovu ponudu. Oni prodaju box varijante naravno.
Mozda ce biti zanimljivih collectors paketa, kao za IV sa 'duffle bag'.
Sigurno ce steam kodovi biti jeftiniji.

Taj sa g2a je region-locked za RU. Ima drugi na istom sajtu sa cenom od 38 evra sa kuponom.

Znam da je RU, ali mnoge igre su radile sa samo VPN aktivacijom i to je to ovo je SAMO 26 eura...zato je i primamljivo.

Preordere su pustili computerlandgames i gigatron. Mozes lako da nadjes njihovu ponudu. Oni prodaju box varijante naravno.
Mozda ce biti zanimljivih collectors paketa, kao za IV sa 'duffle bag'.
Sigurno ce steam kodovi biti jeftiniji.

Moze url za Computerland? Kada se uplacuje kes i kako ? :)

computerlandgames.rs/GTA

Ja ne znam detalje, moras njima da se obratis. U prolazu su kod Vuka, medju igraonicama, imas detalje na sajtu.

колико сам прочитао ГИГАТРОН гарантује цену, и одобрава попуст 10% за преордер.

Znaci 700 din na ovu cenu ? To je kul kako da ga porucim u gigatronu? Nikad nisam kod njih jupovao online...

Bio, ne bio, igra ce zavrsiti na hdd-ovima forumasa svejedno :)

ooo jos kada bi bile jos bolje teksture :-D i 100GB da je oprostoio bih :D

Ja ne mogu da dockeam ps jel ce biti potreban bluray citac ili ce moci dvd? Posto ja to nisam koristio ne pamtim hahaha

Pa dobro, i verzija za PS3/X360 je konzolna valjda, nisam rekao na koju mislim. :d
@igor88 Ma kakvi diskovi, digitalni download. ;)

Sta 162 +/-? pa valjda ce moci da se ubace pesme po zelji kao i dosada?
Kako da se vozikam a da mi ne peva Bora Drljaca??? :d

Ma moci ce, uvek je moglo. I Bora i Era i ko god ti padne na pamet jos. :D
Samo ces jos pored njih imati po koju pesmu vise na ovim obicnim stanicama.

Ma da, vodiš Majkla ili Trevora u satiranje svega što se miče a bulevarima odzvanja famozni hit Bore Drljače "Stari vuk je još u punoj snazi" :d

Ovako nesto :mad::d:d

Vrh Dno