Ja ne mogu da docekam da vidim koliko cu imati fps-a!Vrtecu benchmark dan i noc dok mi oci ne pobele kao kod onih vostanih figura u apoteci!Dali neko zna kako ce raditi na mojoj konfiguraciji?
Ja ne mogu da docekam da vidim koliko cu imati fps-a!Vrtecu benchmark dan i noc dok mi oci ne pobele kao kod onih vostanih figura u apoteci!Dali neko zna kako ce raditi na mojoj konfiguraciji?
Izmedju 14.8576 i 21.0025 fps u 1079p sa podesavanjima u intervalu (0.35, 0.41), gde 0 predstavlja minimum a 1 maximum. Svako povecanje intervala i rezolucije dovodi do eksponencionalnog pada performansi, koje se dalje moraju racunati Lagranzovom metodom za interpolaciju polioma, uzimajuci u obzir Simpsonovu formulu za numericko izracunavanje integrala.
Sto se tice upgrade konfiguracije sa tim sam ja zavrsio onda kada sam ovo kupio,omatorio sam previse za ulaganje u racunar!Hmmm,ja mislim da ces moci da igras sve na low a da ne secne mada nisam bas siguran tu i tamo mozda ce da secne ..
Mada zreo si za novu konfiguraciju : Maticna,Procesor,Ram,Graficka :/
Kupujem jer mi je vise muka od krekova itd... Ne da razmisljam
Crna komedija...
sto?
nike te ne tera da pritisnes play![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari