Šta je novo?

GTA V

Pa novi COD je na 6 dvd-ja, sumnjam da bi stavili blu ray, kolko ljudi ima taj citac na PCju?

Hvala burza na brzom odg ne znam cod ne volim pa ga nisam ni video kakav je u box-u

Ovih dana sam prešao polovinu GTA (piše da sam na 50%) na PS4, i mogu vam reći da je izuzetan. Raznovrsne misije, vrhunski ali stvarno VRHUNSKI humor, i odlicna grafika. Mislim da se niko nece pokajati ko uzme za PC. Imajući u vidu da lepo radi na PS4, ne vidim razlog da ne bude dobar na PC.

Jao daleko je taj 27 januar ako mi pomere datum za jos jedn dan ima da se pretvorim u Terminatora !!!!!

Ja ne mogu da docekam da vidim koliko cu imati fps-a!Vrtecu benchmark dan i noc dok mi oci ne pobele kao kod onih vostanih figura u apoteci!Dali neko zna kako ce raditi na mojoj konfiguraciji?

Ja ne mogu da docekam da vidim koliko cu imati fps-a!Vrtecu benchmark dan i noc dok mi oci ne pobele kao kod onih vostanih figura u apoteci!Dali neko zna kako ce raditi na mojoj konfiguraciji?

Hmmm,ja mislim da ces moci da igras sve na low a da ne secne mada nisam bas siguran tu i tamo mozda ce da secne ..

Mada zreo si za novu konfiguraciju : Maticna,Procesor,Ram,Graficka :/

Ja cak ni sa mojom konfom nisam siguran da cu sve moci na max u 1080p..

Poslednja izmena:

Izmedju 14.8576 i 21.0025 fps u 1079p sa podesavanjima u intervalu (0.35, 0.41), gde 0 predstavlja minimum a 1 maximum. Svako povecanje intervala i rezolucije dovodi do eksponencionalnog pada performansi, koje se dalje moraju racunati Lagranzovom metodom za interpolaciju polioma, uzimajuci u obzir Simpsonovu formulu za numericko izracunavanje integrala.

Poslednja izmena:
Izmedju 14.8576 i 21.0025 fps u 1079p sa podesavanjima u intervalu (0.35, 0.41), gde 0 predstavlja minimum a 1 maximum. Svako povecanje intervala i rezolucije dovodi do eksponencionalnog pada performansi, koje se dalje moraju racunati Lagranzovom metodom za interpolaciju polioma, uzimajuci u obzir Simpsonovu formulu za numericko izracunavanje integrala.

Ma Ostrogradski je to :d

Ma salim se ja malo!To je uglavnom tema danasnjih igara,koliko mogu da izvucem fps-a i dali cu moci da poteram igru sa ovom konfiguracijom!
Hmmm,ja mislim da ces moci da igras sve na low a da ne secne mada nisam bas siguran tu i tamo mozda ce da secne ..

Mada zreo si za novu konfiguraciju : Maticna,Procesor,Ram,Graficka :/
Sto se tice upgrade konfiguracije sa tim sam ja zavrsio onda kada sam ovo kupio,omatorio sam previse za ulaganje u racunar!
Uf ako bude moglo na low,ja prezadovoljan!Sigurno ce izgledati bolje na low nego GTA Vice City!Sve u svemu hvala na odgovoru!:wave:
@Shimec
Sad sam dosao sa posla ,pa ne mogu da razmisljam o formuli koju si napisao,ali cim malo nadjem snage i volje,bacam se u proracun!:D

Ja ocekujem istu pricu o optimizaciji kao sto je AC Unity :D

Ja ocekujem da ce raditi od prve serije i5 i gtx460 sjajno i recimo 680 preporucena sto je kul :)

I ja takodje mislim da ce biti fino optimizovan. Intel i5 Sandy je jos uvek zver od procesora i sve mislim da ce ga lepo gurati. Na kraju krajeva, kad fino gura GTA IV koja je FAIL sto se tice optimizacije, verujem da ce i ovo. I ovoga puta mislim da ce combo biti Intel+nVidia.

Ne znam da li da preorderujem igru, pre bih sacekao da izadju oni graficki dodaci tipa ENB ili icenhancer i onda igrao like a boss kao sto je bio slucaj sa GTA IV. Ali multiplayer me najvise zanima, tako da nisam pametan.

Ja sam 1000% siguran da je kupujem u boxu zbog kolekcije :)

Kupujem jer mi je vise muka od krekova itd... Ne da razmisljam

Crna komedija...

Zar ovo ne moze u spoiler Dexteru?

sto?

nike te ne tera da pritisnes play :)

Poz.. momci posto nemam komp imam laptop pa, moze pitanje ocel moci ovo cudoviste od igre da se potera u naravno full HD na max il ultra setovanjima na sledecem laptopu:
http://m.gigatron.rs/laptop_racunari/asus_g551jm-cn013d-42439
Naravno kad sam kuci igrao bi preko TV-a 40"
Hvala svima nadam se da ce laptop izdrzati [emoji6] !
Zasad sam na njemu igrao CoD A.Warfare u max/ultra setovanjima full HD i WoT nisam imao problema pa me zanima i za GTA V cinimi se da je zahtevnija od ovih sto sam ja przio [emoji41] .
Naravno i ja bi kupio igru dosta mi je vise krekova i bacanja pasulja ocel il nece proraditi [emoji41] ! A i nemam vise iskreno vremena da se bavim s krekovima deca, zena, posao pa jos i krekovanje i terminator bi odlepio [emoji6] .

Poslednja izmena:
A kako mislis da ti neko uopste odogovori na ovo kada igra jos nije izasla za pc niti iko zna koja je hardwerska zahtevnost niti sta ima od podesavanja?

Radice ti sigurno a to na koliko frejmova i na kojim podesavanjima za sad niko ne zna...

Sobzirom da je blizu datum izlaska i da ovde ima iskusnih forumasa a i igraca [emoji6] kojima nije tesko pretpostaviti specifikacije ili otprilike reci moze, nemoze tako da bar neka pretpostavka bi mi dobro dosla pa i za frejmove(odokativno naravno) nisam naravno mislio na preciznost u sitna crevca(niti se to moze u ovom trenutku jel..) [emoji41] .
Ja nemam toliko iskustva pa reko da pitam iskusnije ako nista drugo dal da kupujem ako ce naravno da radi kako treba(bar otprilike) ili da nedajem pare za igru!
Samo to opusteno [emoji41]

Poslednja izmena:
radice ti lepo sa tom kartom ona je u rangu desktop karte GTX 750TI mislim da ce raditi ok ali sve ultra tesko....

Poslednja izmena:
Cini se da ipak moram sacekati(s obzirom da nema nekih pretpostavki ni na vidiku) pa poterati pa videti kako ce da tera izgleda je jos rano i za pretpostavke kontam od n.g ce se vec znati sta treba za igranje na high/ultra . Sad ce to samo sto nije....[emoji41]

Poslednja izmena:
Pa bilo je nekih procurelih informacija, ne secam se gde sam citao da ce DX11 karta biti minimalna i stavili GTX460 no videcemo :)

Vrh Dno