Ja ne mogu da docekam da vidim koliko cu imati fps-a!Vrtecu benchmark dan i noc dok mi oci ne pobele kao kod onih vostanih figura u apoteci!Dali neko zna kako ce raditi na mojoj konfiguraciji?
Ja ne mogu da docekam da vidim koliko cu imati fps-a!Vrtecu benchmark dan i noc dok mi oci ne pobele kao kod onih vostanih figura u apoteci!Dali neko zna kako ce raditi na mojoj konfiguraciji?
Izmedju 14.8576 i 21.0025 fps u 1079p sa podesavanjima u intervalu (0.35, 0.41), gde 0 predstavlja minimum a 1 maximum. Svako povecanje intervala i rezolucije dovodi do eksponencionalnog pada performansi, koje se dalje moraju racunati Lagranzovom metodom za interpolaciju polioma, uzimajuci u obzir Simpsonovu formulu za numericko izracunavanje integrala.
Sto se tice upgrade konfiguracije sa tim sam ja zavrsio onda kada sam ovo kupio,omatorio sam previse za ulaganje u racunar!Hmmm,ja mislim da ces moci da igras sve na low a da ne secne mada nisam bas siguran tu i tamo mozda ce da secne ..
Mada zreo si za novu konfiguraciju : Maticna,Procesor,Ram,Graficka :/
Kupujem jer mi je vise muka od krekova itd... Ne da razmisljam
Crna komedija...
sto?
nike te ne tera da pritisnes play
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari